Touch Bar

Funció disponible en alguns ordinadors Mac. Pots utilitzar gestos familiars (com ara tocar, lliscar o passar el dit) directament a la Touch Bar per reproduir vídeos i cançons a l’iTunes, ajustar el volum i més coses.

Teclat amb la Touch Bar al llarg de la part superior; els controls de reproducció estan situats al centre de la Touch Bar.

Els botons que apareixen a la Touch Bar varien en funció de què estiguis fent a l’iTunes. Per exemple, els botons que es mostren quan reprodueixes música són:

Controls de la Touch Bar per a la música, amb botons per afegir la cançó seleccionada a una llista de reproducció i a la llista “A continuació”.

Quan reprodueixes una pel·lícula, els controls canvien.

Controls de la Touch Bar per a pel·lícules, amb botons per a l’iTunes Extras, subtítols i la llista de capítols.

La Touch Bar inclou el Touch ID, que et permet comprar ítems de l’iTunes Store i iniciar sessió al teu compte de l’iTunes Store.

Consulta l’article de suport d’Apple Com utilitzar la Touch Bar del MacBook Pro.