ID d’Apple

Un ID d’Apple consisteix en una adreça de correu electrònic i una contrasenya. En algunes ubicacions pots utilitzar un número de telèfon en lloc d’una adreça de correu electrònic. Consulta l’article de suport d’Apple Utilitzar el teu número de mòbil com a ID d’Apple.

El teu ID d’Apple et dona accés per descarregar ítems de l’iTunes Store, utilitzar Genius o subscriure’t a la biblioteca musical de l’iCloud i altres serveis d’Apple. Et recomanem que facis servir el mateix ID d’Apple per a tots els serveis d’Apple.

Les teves compres estan vinculades al teu ID d’Apple i no es poden transferir a un altre ID d’Apple. Si fas compres a l’iPhone, a l’iPad o en un altre ordinador, inicia la sessió amb el mateix ID d’Apple perquè puguis veure totes les compres de la botiga en aquest ordinador i descarregar les actualitzacions disponibles.

Per obtenir més informació sobre l’ID d’Apple, consulta el lloc web de suport de l’ID d’Apple. Per crear-ne un, ves al lloc web del compte de l’ID d’Apple o configura’n un amb l’iTunes.