iPhone XS Max

Aprèn on són les càmeres, els botons i altres característiques de maquinari bàsiques a l’iPhone XS Max.

Anvers de l’iPhone XS Max. La càmera frontal és a la part superior central. Al costat dret, de dalt a baix, hi ha el botó lateral i la safata de la SIM. El connector Lightning és a la part inferior. Al costat esquerre, de baix a dalt, hi ha els botons de volum i el selector de so/silenci.

1 Càmera frontal

2 Botó lateral

3 Suport per a la SIM

4 Connector Lightning

5 Botons de volum

6 Selector de so/silenci

Revers de l’iPhone XS Max. Les càmeres posteriors i el flaix són a la part superior esquerra.

7 Càmeres posteriors

8 Flaix