Enllaços a l’iCloud

Quan actives la funció Fotos a l’iCloud al teu dispositiu, pots compartir fotos i vídeos amb un enllaç a l’iCloud mitjançant el teu iPhone, iPad o iPod touch, o des d’iCloud.com (no disponible a tots els països o regions). Qualsevol persona que tingui l’enllaç podrà obrir les fotos. Els enllaços a l’iCloud caduquen un cop transcorreguts 30 dies.

En compartir un enllaç a l’iCloud, es podrà convidar les persones amb les quals l’hagis compartit a afegir fotos i vídeos que s’hagin fet aproximadament a la mateixa hora i al mateix lloc. Consulta Compartir fotos i vídeos al Manual d’ús de l’iPhone.

Els enllaços a l’iCloud són diferents dels àlbums compartits. Per obtenir més informació sobre els àlbums compartits, consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre com utilitzar els àlbums compartits a l’app Fotos des de l’iPhone, l’iPad i el Mac.