Versió actualitzada dels recordatoris

Si actualitzes el teu compte a l’app Recordatoris en un dispositiu amb l’iOS 13, l’iPadOS 13, el macOS 10.15 o versions posteriors, podràs veure la versió actualitzada dels recordatoris a iCloud.com. Per consultar la teva versió de l’app Recordatoris, busca un dels següents elements:

• Si fas servir la versió actualitzada dels recordatoris, veuràs el botó Més a la cantonada superior dreta de cada llista de recordatoris.

• Si no fas servir la versió actualitzada dels recordatoris, veuràs Opcions a la cantonada superior dreta de cada llista de recordatoris.

Quan hagis fet l’actualització, podràs veure els recordatoris a iCloud.com i als dispositius amb l’iOS 13, l’iPadOS 13, el macOS 10.15 o versions posteriors als quals hagis iniciat la sessió amb el mateix ID d’Apple. Si també tens dispositius amb versions anteriors de l’iOS o del macOS, no veuràs la versió actualitzada dels recordatoris en aquests dispositius.

Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre l’actualització de l’app Recordatoris a l’iOS 13 o posterior.