Benvingut a l’iBooks

Col·lecciona i llegeix llibres al Mac i als dispositius iOS.

Secció Destacats de l’iBooks Store.
Col·lecció “Tots els llibres” de la biblioteca de l’iBooks.

Crear una biblioteca

Escull entre milers de llibres —clàssics, populars, etc.— per donar forma a la teva biblioteca personal. A l’iBooks, fes clic al botó de l’iBooks Store per buscar llibres.

Quadre de diàleg per iniciar la sessió amb un ID d’Apple i contrasenya.

Continua el que feies on ho vas deixar

Pots llegir un llibre a l’iBooks de l’iPad durant un vol i després, quan arribis a l’hotel, reprendre la lectura a l’iBooks del Mac, just on t’havies quedat. L’iCloud se’n recordarà de la pàgina que estaves llegint perquè no ho hagis de fer tu. Comprova que has iniciat sessió a l’iCloud amb el mateix ID d’Apple en tots els teus dispositius.

La mida del text, el color de fons i els controls del tipus de lletra al menú Aspecte.

Els teus llibres al teu gust

Personalitza la teva experiència de lectura ajustant la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra del llibre. Per començar, fes clic a  botó Aspecte.