La pantalla de Casa en què es mostra l’ambient “Sóc a casa” com a favorit i una sèrie d’accessoris favorits.

Afegir accessoris a casa teva

L’app Casa permet controlar i automatitzar de manera segura accessoris compatibles amb el HomeKit, com ara llums, panys, termòstats, persianes, endolls intel·ligents i molt més. Amb l’app Casa, pots controlar qualsevol accessori amb l’etiqueta “Works with Apple HomeKit” (Compatible amb el HomeKit d’Apple).

Com controlar els accessoris

L’habitació “Sala d’estar” en què es mostra l’ambient “Sóc a casa” que inclou el termòstat, les persianes i els accessoris d’il·luminació de la sala d’estar.

Crear un ambient

Pots controlar els accessoris individualment o fer servir ambients per controlar diversos accessoris amb una ordre. Per exemple, pots crear un ambient que es digui “Sóc a casa” que pugi el termòstat, ajusti les persianes de la sala d’estar i encengui el llum de la sala d’estar.

Com crear i utilitzar ambients

Per explorar el manual de Casa, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.