Fer música amb instruments tàctils

Utilitza instruments tàctils per tocar teclats, bateries, guitarres, cordes i molt més. Grava la teva veu o connecta la teva guitarra o el teu baix i toca’ls mentre utilitzes una àmplia selecció d’efectes de pedal i amplificadors.

Començar amb els instruments musicals

Crear una cançó

Pots triar entre centenars de bucles d’Apple Loops per afegir-ne a la teva cançó, afegir un bateria que toqui juntament amb la música que has gravat i mesclar la teva cançó amb connectors d’efectes.

Crear una cançó al GarageBand

Crear música com un DJ

Utilitza Live Loops per crear música electrònica simplement tocant cel·les i columnes de la graella per activar bucles musicals. Pots crear els teus arranjaments i, després, improvisar i gravar una interpretació de Live Loops.

Obtenir més informació sobre Live Loops

Descarregar bucles i instruments gratuïts

Utilitza la biblioteca de sons per descarregar i gestionar paquets de so que contenen centenars de bucles, sons, instruments tàctils, bateries i molt més. El GarageBand t’avisa quan hi ha disponibles nous paquets de so per descarregar.

Explorar la biblioteca de sons

Per explorar el manual d’usuari del GarageBand per a l’iPhone, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.