Càrrega útil

Una configuració de sistema configurable per als teus dispositius Apple. Utilitza la configuració de càrregues útils per administrar l’increment de la seguretat de la xarxa, l’autenticació dels usuaris, l’autenticació Wi‑Fi, les configuracions de les polítiques VPN, la configuració del correu electrònic i molt més. Pots fer servir la configuració de càrregues útils per crear polítiques de restricció d’ús de Siri, FaceTime, la càmera o d’instal·lació d’apps. També pots crear polítiques de configuració que incloguin polítiques d’autenticació Wi‑Fi, de manera que els teus usuaris puguin connectar‑se a punts d’accés Wi‑Fi segurs a l’instant per tenir una connectivitat a internet més ràpida.