Finestra per afegir comptes d’Internet a l’app Contactes.

Recopila els contactes de tots els teus comptes

Si tens contactes en altres comptes d’Internet (com ara un compte de l’iCloud, Google o Yahoo), pots accedir a tots els contactes amb l’app Contactes.

Com afegir contactes d’altres comptes d’Internet

Finestra per afegir una llista intel·ligent, amb una llista anomenada “Club de lectura” que conté els contactes que tenen la paraula “lectura” al seu camp Nota.

Crear llistes automàticament

Crea una llista intel·ligent identificant alguna cosa que tinguin en comú alguns dels teus contactes. Per exemple, pots crear una llista intel·ligent anomenada “Club de lectura” que inclogui qualsevol contacte amb la indicació “lectura” al camp Nota de la seva targeta.

Com crear llistes intel·ligents

Finestra Contactes, amb el botó Mapa al costat de l’adreça postal.

Mostra-ho al mapa

Vols saber on viu un dels teus contactes? Pots obrir un mapa des de l’app Contactes.

Com mostrar l’adreça d’un contacte en un mapa

Per explorar el manual d’ús de l’app Contactes, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.