Ajuda Utilitat ColorSync

Benvingut a la Utilitat ColorSync

Fes una llista i obtén informació detallada sobre els perfils de color instal·lats al Mac.

Tauler Perfils de la Utilitat ColorSync.
Imatge d’unes vaques pasturant a la finestra de la Utilitat ColorSync.

Veure els colors iguals en diferents dispositius

Fes servir perfils de color per assegurar-te que els colors de les teves imatges es vegin igual en totes les pantalles i quan imprimeixis. Només has d’obrir un arxiu d’imatge i seleccionar la configuració del perfil de color que hi vulguis aplicar.

Tauler Calculadora que mostra els valors de color d’un píxel en dos perfils de color diferents.

Trobar valors de color

Fes servir la Calculadora per obtenir els valors per a un color a la pantalla, per a cada píxel. També pots obtenir els valors per a un color en un altre perfil de color instal·lat per assegurar-te que el color es vegi igual en tots els teus dispositius, inclosa la impressora. Fes clic a la lupa a l’angle inferior esquerre i, aleshores, fes clic a un píxel a la pantalla.