Finestra de l’app Aula que mostra els alumnes seleccionats que hi assisteixen en remot.

Crear una classe ràpidament

Pots crear una classe ràpidament i convidar alumnes a unir-s’hi de manera presencial, remota o totes dues.

Com crear la teva primera classe

Finestra de l’app Aula en un Mac, amb el botó Pantalles ressaltat. La pantalla de cada alumne seleccionat es mostra a la part inferior de la pantalla.

Visualitzar les pantalles

Pots visualitzar les pantalles dels teus alumnes per ajudar-los a fer una tasca.

Com visualitzar les pantalles de tots els teus alumnes

Tauler “Anar a” de la finestra de l’app Aula que mostra un grup d’alumnes seleccionats i, a sobre, dues destinacions per escollir: Llibres i Safari.

Obrir una pàgina web, un llibre EPUB o un PDF per als alumnes

Obrir una pàgina web, un llibre EPUB o un PDF per ajudar els alumnes a aprendre sobre un tema específic.

Com obrir un marcador d’una pàgina web, un capítol EPUB o un arxiu PDF

Per explorar el manual d’usuari de l’app Aula per al Mac, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.