Ajuda Calendari

Benvingut al Calendari

Estigues al corrent de tots els esdeveniments amb el Mac.

Finestra del Calendari en la vista setmanal.
Finestra del Calendari amb el tauler “Afegir compte”.

Diversos comptes, un sol calendari

Gestiona tots els esdeveniments del Calendari, encara que estiguin en comptes diferents com ara iCloud, Facebook o Microsoft Exchange. Selecciona Calendari > Comptes.

Finestra del calendari en la vista diària que mostra calendaris personals, laborals i familiars codificats amb colors a la barra lateral, sota la capçalera del compte de l‘iCloud, i un altre calendari sota la capçalera del compte d‘Exchange.

Afegeix codis de color a la teva vida

Crea calendaris diferents per a diverses àrees de la teva vida. Aleshores, podràs veure els esdeveniments laborals, familiars o personals d‘un cop d‘ull. Selecciona Fitxer > “Nou calendari” per crear un altre calendari amb un altre color.

Finestra d‘informació d’un esdeveniment.

Convidar i rebre invitacions

Configurar esdeveniments i respondre a les invitacions és fàcil. Després de crear un esdeveniment, fes clic a “Afegir convidats” per demanar a altres persones que hi participin. Quan reps una invitació, fes clic a Potser, Refusar o Acceptar.

La finestra d’informació d’un esdeveniment que mostra el nom i l’adreça del lloc i un petit mapa.

Situar un esdeveniment al mapa

Tota la informació que necessites sobre un esdeveniment al teu abast. Afegeix el lloc de l’esdeveniment, per exemple el nom d’un restaurant, i el Calendari emplenarà l’adreça, et mostrarà un mapa i el temps i et dirà quan has de marxar.