Manual de l’app Llibres

per al macOS Mojave

Col·lecció “Tots els llibres” de la biblioteca de l’app Llibres.

Crear una biblioteca

Escull entre milers de llibres —clàssics, populars, etc.— per donar forma a la teva biblioteca personal.

Com pots obtenir llibres

Un llibre que mostra la mateixa pàgina a l’app Llibres en un iPad i un Mac.

Reprendre la lectura on l’has deixat

Pots llegir un llibre a l’app Llibres de l’iPad durant un vol i després, quan arribis a l’hotel, reprendre la lectura a l’app Llibres del Mac, just on t’havies quedat. L’iCloud se’n recordarà de la pàgina que estaves llegint perquè no ho hagis de fer tu.

Com pots veure els teus llibres a tots els dispositius

Un llibre amb un aspecte personalitzat i el menú Aspecte, que mostra la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra seleccionats.

Els teus llibres al teu gust

Personalitza la teva experiència de lectura ajustant la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra del llibre.

Com pots canviar l’aspecte d’un llibre

Per explorar el manual de l’app Llibres, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina.