Col·lecció “Tots els llibres” de la biblioteca.

Crear una biblioteca

Escull entre milers de llibres i audiollibres —clàssics, populars, etc.— per crear la teva biblioteca personal.

Com pots obtenir llibres

El reproductor d’audiollibres. Al llarg de la part superior hi ha els controls del reproductor, una miniatura de la portada, el títol i l’autor de l’audiollibre. A sota hi ha la col·lecció Audiollibres de la biblioteca.

Escoltar audiollibres

Si no pots llegir, per exemple, perquè estàs conduint o perquè tens una discapacitat visual, pots escoltar. Amb l’Apple Books pots escoltar els audiollibres que compris o descarreguis de la botiga d’audiollibres i els que hagis comprat a l’Audible.

Com escoltar audiollibres

Un llibre que mostra la mateixa pàgina a l’app Llibres en un iPad i un Mac.

Reprendre la lectura on l’has deixat

Pots llegir un llibre o escoltar un audiollibre a l’Apple Books de l’iPhone durant un vol i després, quan arribis a l’hotel, reprendre la lectura al Mac, just on t’havies quedat. L’iCloud recordarà el punt per on vas perquè no ho hagis de fer tu.

Com veure els llibres i audiollibres en tots els teus dispositius

Un llibre amb un aspecte personalitzat i el menú Aspecte, que mostra la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra seleccionats.

Els teus llibres al teu gust

Personalitza la teva experiència de lectura ajustant la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra del llibre.

Com pots canviar l’aspecte d’un llibre

Per explorar el manual d’ús de l’app Llibres, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.