Col·lecció “Tots els llibres” de la biblioteca.

Crear una biblioteca

Escull entre milers de llibres i audiollibres —clàssics, populars, etc.— per crear la teva biblioteca personal.

Com pots obtenir llibres

El reproductor d’audiollibres.

Escoltar audiollibres

Si no pots llegir, per exemple, perquè estàs conduint o perquè tens una discapacitat visual, pots escoltar. Amb l’Apple Books pots escoltar els audiollibres que compris o descarreguis de la botiga d’audiollibres i els que hagis comprat a l’Audible.

Com escoltar audiollibres

Un llibre que mostra la mateixa pàgina a l’app Llibres en un iPad i un Mac.

Reprendre la lectura on l’has deixat

Pots llegir un llibre o escoltar un audiollibre a l’Apple Books de l’iPhone durant un vol i després, quan arribis a l’hotel, reprendre la lectura al Mac, just on t’havies quedat. L’iCloud recordarà el punt per on vas perquè no ho hagis de fer tu.

Com veure els llibres i audiollibres en tots els teus dispositius

Un llibre amb un aspecte personalitzat i el menú Aspecte, que mostra la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra seleccionats.

Els teus llibres al teu gust

Personalitza la teva experiència de lectura ajustant la mida del text, el color de fons i el tipus de lletra del llibre.

Com pots canviar l’aspecte d’un llibre

Per explorar el manual de l’Apple Books, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport de l’Apple Books.