Flux de treball de l’Automator amb quatre accions.

Deixar les tasques repetitives al Mac

Si necessites fer els mateixos canvis en diversos arxius (com ara canviar els noms dels arxius o canviar la mida d’imatges), arxivar arxius importants o fer-ne còpies de seguretat, pots crear un flux de treball personalitzat perquè t’ho faci el Mac.

Com crear un flux de treball

Finestra de l’Automator amb una acció d’executar AppleScript.

Programar les teves pròpies accions

Si la tasca que vols automatitzar no és a la llista d’accions integrades, pots afegir els teus propis scripts, com ara scripts d’AppleScript i de JavaScript, i ordres de l’intèrpret d’ordres al teu flux de treball. Només has d’afegir l’acció d’execució de script adequada al flux de treball i introduir el teu codi de script o ordres de shell.

Com utilitzar scripts d’AppleScript

La finestra de l’app Dreceres amb una llista de dreceres.

Utilitzar fluxos de treball de l’Automator amb l’app Dreceres

Pots importar fàcilment fluxos de treball de l’Automator a l’app Dreceres. Els teus fluxos de treball es converteixen automàticament en una col·lecció de dreceres preparades per executar‑se. D’aquesta manera, estalvies temps i aconsegueixes que l’app Dreceres sigui excepcionalment útil de seguida que l’obris.

Com utilitzar fluxos de treball de l’Automator amb l’app Dreceres

Per explorar el manual d’ús de l’Automator, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.