Variable

Una variable és un contenidor que s’utilitza per emmagatzemar temporalment la informació per utilitzar-la quan sigui necessari. Les variables poden contenir tot tipus de dades, com text, una referència a un arxiu o una llista de referències d’objectes. Per definir una variable a l’Automator, utilitza l’acció “Definir valor de la variable” per agafar un valor de l’acció anterior i emmagatzemar-lo en una variable. Les accions posteriors del flux de treball podran utilitzar les variables. Algunes variables de l’Automator són valors constants de l’ordinador o de la teva configuració que poden fer servir les accions; com ara “Data d’avui” o “El meu nom”.