acció

Una acció de l’Automator realitza un sol pas. Combina accions al flux de treball per fer una sèrie de passos. L’Automator inclou una biblioteca de diferents accions que pots fer servir per crear les teves automatitzacions.

Per executar una tasca complexa que inclogui diversos passos, sovint les accions reben informació, o dades d’entrada, de l’acció anterior. Una acció actua sobre aquestes dades d’entrada i transfereix el resultat a la següent acció perquè el faci servir com a dades d’entrada pròpies.

Les accions poden tenir camps, menús locals, caselles de selecció o botons que et permeten seleccionar diferents opcions que controlen el comportament de l’acció.

Algunes accions obtenen dades de l’exterior del flux de treball. Per exemple, una acció pot obtenir dades d’una app, com un contacte, una llista de reproducció de l’iTunes o un ítem seleccionat al Finder.

Per obtenir més informació sobre l’Automator, consulta el lloc web de l’Automator.