Esquema gràfic que mostra dues estacions base AirPort Express i una AirPort Time Capsule connectades a internet.

Veure la xarxa d’un cop d’ull

Consulta ràpidament l’estat de la teva xarxa i els dispositius que hi estan connectats en un esquema gràfic.

Com veure la teva xarxa

Configuració de la Utilitat AirPort en què es mostren les caselles “Buscar actualitzacions quan s’obri la Utilitat AirPort”, “Comprovar les actualitzacions automàticament” i “Examinar les estacions base AirPort per buscar‑hi problemes”.

Actualitzar automàticament les teves estacions base

Configura la Utilitat AirPort perquè comprovi automàticament si hi ha actualitzacions de programari perquè la xarxa funcioni sense problemes.

Com buscar si hi ha actualitzacions

Esquema gràfic a la Utilitat AirPort per a l’iPhone i l’iPad.

Gestionar la xarxa Wi‑Fi des dels teus dispositius

Amb la Utilitat AirPort per als dispositius iOS i iPadOS, pots configurar i supervisar la teva xarxa des dels teus dispositius amb la mateixa facilitat que des del Mac.

Com descarregar la Utilitat AirPort per als teus dispositius

Per explorar el manual d’ús de la Utilitat AirPort, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport d’AirPort.