esquema gràfic

La primera vegada que obris la Utilitat AirPort, mostrarà un esquema gràfic de la teva xarxa Wi‑Fi i dels dispositius que hi ha connectats.

Esquema gràfic que mostra dues estacions base AirPort Express i una AirPort Time Capsule connectades a Internet.

L’estat i el nom de l’estació base es mostren a l’esquema gràfic. Pots identificar l’estat de l’estació base pel color del punt que té al costat:

• Un punt verd fix indica que l’estació base està connectada a la xarxa i funciona correctament.

• Un punt groc fix indica que l’estació base s’està iniciant.

• Un punt taronja intermitent indica que l’estació base no pot establir una connexió amb la xarxa o amb Internet, o bé que hi ha algun problema; en molts casos, la Utilitat AirPort proporciona un missatge d’estat.

• Un punt intermitentment groc i verd indica que pot haver-hi algun problema amb l’inici.

Per obtenir més informació sobre una estació base, mantén-hi el punter del ratolí al damunt. El menú desplegable que apareix proporciona informació sobre l’estació base.

Si hi ha un missatge d’estat associat amb una estació base, apareix un identificador vermell a la dreta del nom de l’estació base.

Per veure els missatges d’estat, fes clic a l’estació base.

Missatge d’estat d’identificador.

Si vols modificar la configuració d’una estació base, selecciona l’estació base i escriu-ne la contrasenya (si cal).