Un iPhone en què es mostra el gràfic i el títol d’una llista de reproducció i el botó “Play” a l’Apple Music Classical.

Obtenir l’app dissenyada per a la música clàssica

Les persones que tinguin una subscripció a l’Apple Music poden gaudir d’una experiència musical dedicada a la música clàssica fantàstica gràcies a l’Apple Music Classical, sense cap cost addicional. Explora recomanacions i centenars de llistes de reproducció seleccionades tant per a principiants com per a experts. Troba qualsevol gravació immediatament al catàleg més gran del món de música clàssica i escolta-la amb la millor qualitat d’àudio i sense anuncis.

Introducció a l’Apple Music Classical

Per explorar el manual d’ús de l’Apple Music Classical, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.