Un procés que no respon a la finestra del Monitor d’Activitat.

Tancar les apps i els processos que no responen

Si el sistema funciona lentament o no respon, la causa del problema pot ser una app o un procés. Pots utilitzar el Monitor d’Activitat per localitzar l’app o el procés problemàtic i forçar-ne el tancament.

Com tancar les apps o els processos que no responen

El tauler Energia del Monitor d’Activitat. Al tauler hi ha una llista d’apps, i les columnes mostren informació sobre l’energia que utilitza cada app. A la part inferior de la finestra hi ha un gràfic que mostra l’impacte energètic total.

Consultar la quantitat d’energia que fa servir el Mac

Pots saber quanta energia fa servir el teu Mac i quines apps o processos utilitzen més energia.

Com supervisar l’ús total d’energia

La icona del Monitor d’Activitat al Dock, que mostra l’ús de la xarxa.

Veure l’estat de la CPU, la xarxa o el disc en temps real al Dock

És fàcil veure l’estat del sistema sense haver de consultar la finestra del Monitor d’Activitat. Pots observar l’ús de la CPU, la xarxa o el disc en un gràfic en temps real al Dock.

Com veure l’estat del sistema al Dock

Per explorar el manual d’ús del Monitor d’Activitat, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.