L’escriptori té una retícula superposada i l’app Mail oberta. La retícula divideix l’escriptori en set columnes i quatre files, i totes les cel·les estan numerades de l’1 al 28. La finestra de resposta se situa a la dreta de la finestra del Mail.

Control per veu

Amb el control per veu, pots donar ordres de veu a l’ordinador per navegar per l’escriptori i les apps, interaccionar amb el contingut de la pantalla, dictar i editar text, i molt més.

Primers passos amb el control per veu

El tauler d’inici del control de polsador, que inclou, d’esquerra a dreta, botons per controlar el teclat, el punter, el Dock, la barra de menús, els controls del sistema, els taulers personalitzats, la ubicació de la pantalla i altres dispositius.

Control de polsador

Amb el control de polsador, pots fer servir un dispositiu adaptatiu per introduir text amb facilitat, navegar i interaccionar amb el contingut de la pantalla, i controlar el Mac.

Com utilitzar el control de polsador

El teclat d‘accessibilitat, amb suggeriments d‘escriptura a la part superior. A sota hi ha una fila de botons per als controls del sistema que permeten efectuar accions com ajustar la brillantor de la pantalla, mostrar la Touch Bar a la pantalla i mostrar taulers personalitzats.

Teclat d’accessibilitat

Fes servir el teclat d’accessibilitat en pantalla (amb la configuració de permanència) per introduir text i controlar el Mac sense cap teclat físic, i executa accions del ratolí amb la tecnologia de seguiment dels ulls o del cap.

Com utilitzar el teclat d’accessibilitat

Finestra amb una col·lecció de taulers en què es mostren, a l’esquerra, una llista dels taulers de teclat i, a la dreta, els botons i els grups continguts en un tauler.

Editor de taulers

Amb l’editor de taulers pots crear taulers personalitzats per utilitzar-los amb el control de polsador o el teclat d‘accessibilitat al Mac.

Com utilitzar l’editor de taulers

Per explorar el manual d’ús del control per veu, el control de polsador i el teclat d’accessibilitat, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o escriu una paraula o una frase al camp de cerca.

Pots consultar més recursos al lloc web de suport d’Apple per a accessibilitat.