Accessibilitat d’Apple

Guia del control de polsador i del teclat d’accessibilitat

Si utilitzes dispositius adaptatius o tens dificultats per fer servir un teclat físic, el control de polsador i el teclat d’accessibilitat t’ajudaran a utilitzar el Mac i les teves apps favorites més fàcilment.

El tauler d’inici Polsador i el teclat d’accessibilitat en pantalla.
Exemple d’un tauler de control de polsador personalitzat.

Informació inicial

Aquesta guia explica com utilitzar un control de polsador per introduir text, interactuar amb ítems de la pantalla i controlar el Mac. També explica com utilitzar el teclat d’accessibilitat en pantalla (amb Permanència) per moure’s pel macOS i introduir text i com crear taulers personalitzats amb l’Editor de taulers.