Kontakte en tredjepartsleverandør

Den beste kilden til hjelp for et produkt som ikke er laget av Apple (et tredjepartsprodukt), er selskapet eller personen som laget det – leverandøren eller utvikleren.

Finn kontaktinformasjonen til leverandøren

For å finne kontaktinformasjonen til leverandøren eller utvikleren av et produkt går du til nettstedet deres eller søker på nettet etter navnet deres eller navnet på produktet.

Hvis du ikke er sikker på hvem som har laget produktet:

• Om det er en app du kan finne på App Store, viser App Store hvem som har laget den og hvor du kan få kundestøtte. Du kan også åpne appen og se etter kontaktinformasjon i menyene og innstillingene. Om programmet er installert på Macen, kan du velge det i Finder og deretter trykke på Kommando-I for å åpne et informasjonsvindu som også kan vise hvem som har laget det.

• Om det er et tilbehør eller en annen enhet, kan du kontakte kjøpsstedet for å få hjelp til å identifisere hvem som har laget det.

Finn flere tredjepartsprodukter

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.