Slik kontakter du en apputvikler

Finn kontaktinformasjon for apputviklere – inkludert utviklere av Apple Arcade-spill – ved å bruke iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du ønsker kanskje å kontakte utvikleren eller utgiveren av en app hvis du opplever et av de følgende problemene:

• Alle appene på iPhone åpnes og fungerer som forventet, bortsett fra én.
  • Du tidligere har foretatt kjøp i app som ikke er forbruksvarer, og du kan ikke gjenopprette kjøpene i appen.

For iOS-, iPadOS- og watchOS-apper

1. Åpne App Store på iPhone, iPad eller iPod touch. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og trykk på den. Eller du kan finne appen i kjøpene dine: Trykk på I dag og deretter Min konto-knappen  eller bildet ditt øverst på skjermen. Trykk på Kjøpt, og finn den aktuelle appen. Du må kanskje trykke på «Ikke på [enhet]» for å se alle appene dine.
  3. Sveip opp for å se Vurderinger og omtaler-delen, og trykk deretter på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    En iPhone som viser Vurderinger og omtaler-delen av siden for en app, i App Store.

For apper på Apple Watch

Bruk iPhonen som er sammenkoblet med Apple Watch, og følg fremgangsmåten for iPhone.

For apper på Mac

1. Åpne App Store på Macen. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med. Hvis du ikke fikk tak i appen fra App Store på Macen, kan du lese om hvordan du kontakter en tredjepartsutvikler.
  2. Søk etter appen, og klikk på den. Eller du kan finne appen i kjøpene dine: Klikk på påloggingsknappen  eller bildet ditt nederst i sidepanelet, finn appen og klikk på den.
  3. Klikk på appens kundestøttekobling på høyre side i vinduet. Rull til Vurderinger og omtaler-delen, og klikk på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    En Mac som viser Vurderinger og omtaler-delen av siden for en app, i App Store.

For apper på Apple TV

1. Åpne App Store på Apple TV. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og velg den.
  3. Bla til bunnen av siden. Du finner utviklerens nettside i Informasjon-delen.
    En Apple TV som viser selgerinformasjon for en app, i App Store.

Hvis du bruker en Apple TV (3. generasjon), søker du på nettet etter navnet på appen for å finne utvikleren.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.