Slik kontakter du en apputvikler

I App Store kan du finne kontaktinformasjon for apputviklere, inkludert utviklere av Apple Arcade-spill.

Når du kan kontakte en apputvikler for å få hjelp

• Hvis en app ikke fungerer, men problemet ikke påvirker andre apper.
  • Hvis du ikke kan bruke et kjøp i appen, for eksempel et bonusspillnivå eller «fjern annonser».

Kontakt utvikleren av en iOS-, iPadOS- eller watchOS-app

1. Åpne App Store på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Søk etter appen, og trykk på den. Hvis du ikke finner den, trykker du på konto-knappen  eller bildet ditt øverst på skjermen, trykker på Kjøpt, trykker på «Ikke på denne [enheten]», og deretter trykker du på appen.
  3. Appens produktside vises. Rull til Vurderinger og omtaler-delen, og trykk på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    I App Store på iPhone er Appstøtte-knappen nederst på appens side.

For apper på Apple Watch

Bruk iPhonen som er sammenkoblet med Apple Watch, og følg fremgangsmåten for iPhone.

Kontakt utvikleren av et macOS-program

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller bildet ditt.
  3. En liste over programmer vises. Klikk på det aktuelle programmet. Hvis du ikke finner programmet, kan du bruke søkefeltet.
  4. Programmets produktside vises. Rull til Vurderinger og omtaler-delen, og klikk på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    I App Store på Mac er Appstøtte-knappen under Vurderinger og omtaler-delen på siden for programmet.

Fikk du ikke tak i programmet fra App Store?

Hvis du har et problem med et program på Macen, men du ikke fikk tak i programmet fra App Store, kan du lese om hvordan du kontakter en tredjepartsutvikler.

Kontakt utvikleren av en tvOS-app

1. Åpne App Store på Apple TV.
  2. Søk etter appen, og velg den.
  3. Appens produktside vises. Bla til bunnen av siden. Finn utviklerens nettside i Informasjon-delen.
    I App Store på Apple TV er utviklerens nettside nederst på appens side.