Slik kontakter du en apputvikler

Du kan finne kontaktinformasjon for apputviklere ved å bruke iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du må kanskje kontakte utvikleren eller utgiveren av en app for å få hjelp, for eksempel hvis:

• Alle appene på iPhone åpnes og fungerer som forventet, bortsett fra én.
  • Du tidligere har foretatt kjøp i app som ikke er forbruksvarer, og du kan ikke gjenopprette kjøpene i appen.

Bruk iOS-enheten din til å finne kundestøtteinformasjon til utviklere av iOS-, Meldinger- eller Watch-apper, Mac-maskinen til å finne informasjon til utviklere av Mac-apper og Apple TV for å finne informasjon til utviklere av Apple TV-apper.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen eller finn den i Oppdateringer >  > Kjøpt, og deretter trykker du på den.
  3. Trykk på Appstøtte under Vurderinger og omtaler. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.

For en app på Mac

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og deretter klikker du på den.
  3. Klikk på appens kundestøttekobling på høyre side i vinduet.

For en app på Apple TV

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og deretter velger du den.
  3. Bla til bunnen av siden. Du finner utviklerens nettside i Informasjon-delen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.