Slik kontakter du en apputvikler

I App Store kan du finne kontaktinformasjon for apputviklere, inkludert utviklere av Apple Arcade-spill.

Når du kan kontakte en apputvikler for å få hjelp

• Hvis en app ikke fungerer, men problemet ikke påvirker andre apper
  • Hvis du ikke kan bruke kjøp i appen, f.eks. et bonusnivå i et spill eller «fjerning av annonser»
  • Hvis du har mottatt et tilbud om rabattert abonnement fra apputvikleren og har spørsmål om kvalifisering

Kontakt utvikleren av en iOS-, iPadOS- eller watchOS-app

1. Åpne App Store på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter appen, og trykk på den. Hvis du ikke finner den, trykker du på konto-knappen  eller bildet ditt øverst på skjermen, trykker på Kjøpt > Mine kjøp og trykker på «Ikke på denne [enheten]». Deretter velger du appen.
  3. Appens produktside vises. Rull til Vurderinger og omtaler-delen, og trykk på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    I App Store på iPhone finner du Appstøtte-knappen under omtalene.

For apper på Apple Watch

Bruk iPhonen som er sammenkoblet med Apple Watch, og følg fremgangsmåten for iPhone.

Kontakt utvikleren av et macOS-program

1. Åpne App Store på Macen.
  2. Klikk på påloggingsknappen  eller bildet ditt.
  3. En liste over programmer vises. Klikk på det aktuelle programmet. Hvis du ikke finner programmet, kan du bruke søkefeltet.
  4. Appens produktside vises. Klikk på Kundestøtte eller Appstøtte. Hvis du ikke ser Kundestøtte eller Appstøtte, må du påse at du er logget på med riktig Apple-ID.
    I App Store på Mac finner du Kundestøtte- eller Appstøtte-knappen nær vurderingene og omtalene.

Fikk du ikke tak i programmet fra App Store?

Hvis du har et problem med et program på Macen, men du ikke fikk tak i programmet fra App Store, kan du lese om hvordan du kontakter en tredjepartsutvikler.

Kontakt utvikleren av en tvOS-app

1. Åpne App Store på Apple TV.
  2. Søk etter appen, og velg den.
  3. Appens produktside vises. Bla til bunnen av siden. Finn utviklerens nettside i Informasjon-delen.
    I App Store på Apple TV er utviklerens nettside nederst på appens side.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.