Slik kontakter du en apputvikler

Du kan finne kontaktinformasjon for apputviklere ved å bruke iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Du ønsker kanskje å kontakte utvikleren eller utgiveren av en app hvis du opplever et av de følgende problemene:

• Alle appene på iPhone åpnes og fungerer som forventet, bortsett fra én.
  • Du tidligere har foretatt kjøp i app som ikke er forbruksvarer, og du kan ikke gjenopprette kjøpene i appen.

Bruk iOS-enheten din til å finne kundestøtteinformasjon til utviklere av iOS-, Meldinger- eller Watch-apper, Mac-maskinen til å finne informasjon til utviklere av Mac-apper og Apple TV for å finne informasjon til utviklere av Apple TV-apper.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og trykk på den. Du kan også finne appen i kjøpene dine: Trykk på I dag og deretter på Min konto-knappen eller bildet ditt øverst til høyre på skjermen. Trykk på Kjøpt, og finn den aktuelle appen. Du må kanskje trykke på «Ikke på [enhet]» for å se alle appene dine.
  3. Sveip opp for å se Vurderinger og omtaler-delen, og trykk deretter på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    En iPhone X som viser Vurderinger og omtaler-delen av infosiden for en app i App Store. Appstøtte-knappen er forstørret.

For en app på Mac

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og klikk på den. Du kan også finne appen i kjøpene dine: Klikk på Min konto-knappen eller bildet ditt nederst til venstre på skjermen, finn appen og klikk på den.
  3. Klikk på appens kundestøttekobling på høyre side i vinduet. Rull til Vurderinger og omtaler-delen, og klikk på Appstøtte. Hvis du ikke ser Appstøtte, må du kontrollere at du er logget på riktig Apple-ID.
    Et skjermbilde av App Store på Mac som viser Vurderinger og omtaler-delen av infosiden for en app. Appstøtte-knappen er forstørret.

For en app på Apple TV

1. Åpne App Store. Påse at du er logget på med Apple-ID-en du kjøpte eller lastet ned appen med.
  2. Søk etter appen, og velg den.
  3. Bla til bunnen av siden. Du finner utviklerens nettside i Informasjon-delen.
    En Apple TV som viser Vurderinger og omtaler-delen for en app i App Store. Utviklernettsted-lenken nederst på siden er forstørret.

Hvis du bruker en Apple TV (2. generasjon) eller Apple TV (3. generasjon), søker du på nettet etter navnet på appen for å finne utvikleren.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.