Hvis Aktiv støyreduksjon ikke fungerer som forventet på AirPods Pro

Følg denne fremgangsmåten.

1. Sørg for at du har den nyeste programvaren på den tilkoblede iPhone- eller iPad-enheten eller på Mac.

2. Sett begge AirPods Pro i ørene, og sjekk at Aktiv støyreduksjon er slått på.

3. Sjekk om Lydtilpasning er aktivert. Lydtilpasning justerer innstillingene for støykontroll basert på omgivelsene dine.

4. Rengjør mikrofonen og høyttalernettingene med en tørr bomullspinne. Noen ganger kan Aktiv støyreduksjon påvirkes hvis rusk eller ørevoks blir liggende. Hvis dette skjer, kan du komme til å oppleve

• at basslyder forsvinner

• at du hører flere bakgrunnslyder, som gate- eller flystøy

5. Hvis Aktiv støyreduksjon fortsatt ikke fungerer som forventet på AirPods Pro (1. generasjon), kan du se Serviceprogram for lydproblemer med AirPods Pro. Hvis Aktiv støyreduksjon fortsatt ikke fungerer som forventet på AirPods Pro (2. generasjon), ta kontakt med Apple-kundestøtten..