Slik kontakter du Apple for å få kundestøtte for tilgjengelighet

Få hjelp med Apples tilgjengelighetsfunksjoner for tale, syn, hørsel, mobilitet og kognitive funksjoner via et anrop eller en chat. Du kan til og med be om å bli ringt med én gang eller avtale et tidspunkt vi kan ringe deg på. Bare svar på noen spørsmål, så velger vi det beste alternativet for deg.

tilgjengelighetsfunksjoner

Ring for å få kundestøtte for tilgjengelighet

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet via telefon på engelsk bruker du numrene nedenfor. Støttenumrene våre kan også ringes via videreformidlingstjenester for telekommunikasjon.

• USA: 1-877-204-3930

• Storbritannia: 0800 048 0754

• Australia: (61) 1-300-365-083

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet via telefon i Fastlands-Kina bruker du dette nummeret:

• 400-619-8141 (kun mandarin)

Du kan også chatte med en rådgiver på nettet eller avtale en oppringing.

Gi tilbakemelding

Hvis du vil gi tilbakemelding, be om en forbedring eller dele en historie om bruk av tilgjengelighetsfunksjoner på Apple-produkter, kan du sende en e-post til forslagsboksen vår: accessibility@apple.com.

Hvis du vil gi tilbakemelding om et bestemt Apple-produkt, går du til https://www.apple.com/feedback.

Finn ut mer

Finn ut mer om tilgjengelighetsfunksjonene på Apple-enhetene dine.