Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.
Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
iPhone 11

Vervangingsprogramma voor de iPhone 11-beeldschermmodule vanwege Touch-problemen

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de iPhone 11-beeldschermen kan stoppen met reageren op aanraking als gevolg van een probleem met de beeldschermmodule. De getroffen apparaten zijn geproduceerd tussen november 2019 en mei 2020.

Als uw iPhone 11 dit probleem heeft, gebruikt u de serienummerchecker hieronder om te zien of uw apparaat in aanmerking komt voor dit programma. Als dit het geval is, biedt Apple of een erkende Apple serviceprovider gratis service.

Valid Input Invalid Input

Het ingevoerde serienummer komt mogelijk in aanmerking voor dit programma. Kies hieronder een serviceoptie.

Het serienummer dat u hebt ingevoerd, komt niet in aanmerking onder dit programma vanwege een van de volgende redenen:
- Het serienummer is niet één van de serienummers die in aanmerking komen.
- Uit onze gegevens blijkt dat er al service is uitgevoerd voor uw apparaat als onderdeel van dit programma.
- Uit onze gegevens blijkt dat het apparaat niet langer in aanmerking komt voor een gratis reparatie onder dit programma. Neem contact met ons op als u vragen hebt.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Voer uw serienummer in.

Dit is geen geldig serienummer van een Apple product. Voer het nummer opnieuw in. Neem contact met ons op als u nog steeds problemen hebt.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Het serienummer is gemakkelijk te vinden. Lees hoe u dit doet.

Opmerking: dit programma is niet van toepassing op andere iPhone-modellen.

Serviceproces

Kies een van de onderstaande opties om uw iPhone 11 te laten repareren. De iPhone wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Maak voor de service een reservekopie van uw iPhone op iCloud of een computer. Lees meer over het voorbereiden van een iPhone op service.

Als uw iPhone 11 schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor deze aanvullende reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone 11-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 11. Uw rechten onder de consumentenwetgeving worden niet beïnvloed door dit programma.

Als u denkt dat uw iPhone 11 dit probleem vertoont en u hebt betaald voor de reparatie van uw apparaat, kunt u contact opnemen met Apple over een terugbetaling.

Het programma biedt dekking voor de in aanmerking komende iPhone 11-apparaten gedurende twee jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Informatie per 4-12-2020