Het serienummer van een Apple product vinden

Lees hier hoe je het serienummer van een iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac of ander Apple product kunt vinden.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product kun je het serienummer op een of meer van deze manieren vinden:

• Kijk of er een serienummer gedrukt staat op het oppervlak van het product.

• Op een Mac kies je het Apple-menu  > 'Over deze Mac'.

• Op een iPhone, iPad, iPod touch, Apple Vision Pro of Apple Watch ga je naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

• Als je de Finder of iTunes gebruikt om je apparaat met je computer te synchroniseren, sluit je je apparaat aan op je computer en selecteer je vervolgens je apparaat in de Finder of iTunes.

Als je het product niet bij de hand hebt of het niet kunt inschakelen

Als je de originele verpakking van het product nog hebt, kun je het serienummer vinden onder de streepjescode. Het serienummer van het product staat ook op de originele verkoopbon of factuur. Of kies hieronder een product voor details over het vinden van het serienummer.

iPhone, iPad, iPod

Apple Vision Pro

Apple Watch

Mac

Apple TV

HomePod

AirPods

AirTag

Beats

Beeldschermen

Invoerapparaten

MagSafe-batterijpakket

AirPort

Apple registratienummers en Apple serienummers van hardwareproducten gebruiken de getallen 0 (nul) en 1 (één) in plaats van de letters 'O' of 'I'.