Språk

Använda iTunes för att återställa en iOS-enhet till fabriksinställningarna

Du kan använda iTunes för att återställa din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningarna och den senaste versionen av iOS. Om du återställer iOS-programvaran, raderas alla data och allt innehåll från enheten, även låtar, videor, kontakter, bilder och kalenderinformation.

Innan du återställer enheten:

1. Kontrollera att du använder den senaste versionen av iTunes.
  2. Använd iTunes för att säkerhetskopiera din enhet och överföra och synkronisera eventuellt annat innehåll till en dator.
  3. Stäng av Hitta min iPhone i Inställningar > iCloud på enheten, för att stänga av aktiveringslåset.

Återställa iOS-enheten

1. Koppla iOS-enheten till datorn med den kabel som medföljde enheten.
  2. Markera iPhone, iPad eller iPod touch när enheten visas i iTunes. Klicka på Återställ vid din enhet i rutan Sammanfattning.
  3. markera enheten
  4. Klicka på Återställ igen, för att bekräfta att du vill återställa enheten till fabriksinställningarna och radera alla data och allt innehåll. Den senaste iOS-programvaran hämtas och din iOS-enhet återställs.

5. När din iOS-enhet har återställts till fabriksinställningarna, startas enheten om. På välkomstskärmen blir du uppmanad att dra reglaget för att börja konfigurera enheten. Följ stegen i iOS Inställningsassistent. Du kan konfigurera enheten som en helt ny enhet eller så kan du använda en säkerhetskopia som du har skapat tidigare. Om din iOS-enhet har en mobiltelefontjänst aktiveras den när du har återställt enheten.
  6. lås upp

Additional Information

Senast ändrad: 2014-jan-07