Hvis du ikke kan sikkerhedskopiere til iCloud

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhedskopiering.

Sådan gør du, hvis du får en advarsel om, at der ikke er nok lagringsplads i iCloud

1. I iOS eller iPadOS skal du gå til Indstillinger > [dit navn].

2. Tryk på iCloud. Øverst kan du se, hvor meget iCloud-lagringsplads du har brugt.

3. Tryk på Administrer kontolagringsplads eller Administrer lagringsplads.

4. Tryk på Sikkerhedskopier, og tryk derefter på den enhed, du bruger. Under Sidste sikkerhedskopi og Str. på sikkerhedskopi kan du se Størrelse på næste kopi. Det kan tage nogle minutter for din enhed at beregne Størrelse på næste kopi.

5. Hvis du har brug for mere plads til din sikkerhedskopi, end du har tilgængeligt på iCloud, kan du:

6. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at den seneste sikkerhedskopiering ikke kunne fuldføres

1. I iOS eller iPadOS skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. Kontroller, at du har oprettet forbindelse til Wi-Fi.

2. Gå til Indstillinger > Generelt, og tryk på Softwareopdatering. Download og installer alle tilgængelige opdateringer til din enhed.

3. Prøv at udføre sikkerhedskopieringen på et andet Wi-Fi-netværk.

4. Kontroller, at du har tilstrækkelig iCloud-lagringsplads til sikkerhedskopien.

5. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvis din iCloud-sikkerhedskopi tager længere tid end forventet at gennemføre

1. I iOS eller iPadOS skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. Kontroller, at du har oprettet forbindelse til Wi-Fi.

2. Tjek din uploadhastighed.

3. Lad din enhed være tilsluttet strøm og Wi-Fi i 24 timer. Hvis din sikkerhedskopi stadig ikke er færdig, kan du arkivere vigtige data og derefter kontakte Apple-support.

Hvis indstillingen iCloud-sikkerhedskopiering er nedtonet

1. Kontroller, om der allerede er en gendannelse i gang. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis din enhed stadig er i gang med gendannelsen, får du vist beskeden "Denne [enhed] gendannes og starter automatisk sikkerhedskopiering, når den er færdig". Du kan oprette en ny sikkerhedskopi, når din enhed er gendannet.

2. Kontroller, om du har installeret en profil, der begrænser iCloud-sikkerhedskopiering. Gå til Indstillinger > Generelt > VPN og Administration af enhed for at se en liste over installerede profiler.

Hvis du har brug for hjælp til at gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi

Få hjælp, hvis der opstår fejl under gendannelse fra en iCloud-sikkerhedskopi, hvis du ikke kan se den sikkerhedskopi, du vil gendanne, og mere.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis gendannelsen fra en iCloud-sikkerhedskopi mislykkedes