Hvis dit opkald mislykkes, eller du ikke kan modtage opkald på din iPhone

Du kan muligvis ikke foretage eller modtage opkald på din iPhone, hvis du har slået visse indstillinger til, hvis softwaren ikke er opdateret, eller hvis der er et netværksproblem.

Kontakt din operatør

Når du kontakter din mobiloperatør, skal du sørge for følgende:

• At kontoen er indstillet til at bruge din iPhone.

• At der ikke er konstateret afbrydelser af tjenesten.

• At din konto ikke er blokeret pga. faktureringsproblemer.

• At dine opkald ikke har nogen fejl i operatørsystemet.

Opdater din software

1. Kontroller, om der er en opdatering til dine operatørindstillinger.

2. Kontroller, om der er en opdatering til iOS-software. Nogle opdateringer kræver muligvis en Wi-Fi-forbindelse.

Kontroller dine indstillinger

Følg disse trin, og test efter hvert trin, hvis du ikke kan ringe eller modtage opkald på din iPhone.

Kontroller dine netværksindstillinger

1. Nulstil dine netværksindstillinger. Gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil iPhone > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Derved slettes alle aktuelt gemte indstillinger, herunder Wi-Fi-adgangskoder, foretrukne netværk samt VPN- og APN-indstillinger, som du har brugt tidligere.

2. Prøv at gå et andet sted hen for at foretage eller modtage opkald.

Kontroller dine iPhone-indstillinger

1. Slå Flyfunktion til og fra. Gå til Indstillinger, slå Flyfunktion til, vent 5 sekunder, og slå den fra.

2. Kontroller Forstyr ikke. Gå til Indstillinger > Fokus > Forstyr ikke, og kontroller, at den er slået fra. Læs mere om, hvordan du bruger Fokus på din iPhone eller iPad.

3. Kontroller, om der er blokerede telefonnumre. Gå til Indstillinger > Telefon > Blokerede kontakter.

4. Du kan sørge for, at du ikke går glip af opkald fra en kontakt, ved at føje vedkommendes nummer til Kontakter for at sikre, at telefonen ringer.

5. Tjek viderestilling af opkald. Gå til Indstillinger > Telefon > Viderestil opkald, og sørg for det er slået fra.

6. Vælg Ignorer opkald fra ukendte. Gå til Indstillinger > Telefon > Ignorer opkald fra ukendte. Hvis indstillingen er slået til, skal den person, der ringer op, være angivet i dine Kontakter eller Seneste. Eller personen skal have delt sit nummer i Mail eller sendt dig en besked fra dette nummer, for at opkaldet går igennem. Føj personens nummer til Kontakter for at sikre, at telefonen ringer. Opkald fra visse tredjepart-apps går muligvis ikke igennem.