Sprog

iPhone: Fejlfinding af problemer med at foretage eller modtage opkald

Symptomer

Her kan du læse om fejlfinding af problemer med at foretage eller modtage opkald Hvis meddelelsen Ingen tjeneste eller Søger vises på statuslinjen, skal du benytte følgende fremgangsmåde.

Løsning

Følg nedenstående fremgangsmåde for at løse problemet. Test efter hvert trin.

1. Slå Flyfunktion til og fra: Tryk på Indstillinger > Slå Flyfunktion til, vent fem sekunder, og slå derefter Flyfunktion fra.
  2. Kontroller telefonsindstillingerne:
  3. Sørg for, at softwaren er opdateret:
    1. Se efter, om der er en opdatering til indstillingerne for trådløs operatør.
    2. Undersøg, om der er en tilgængelig softwareopdatering til iOS.
      Bemærk:
      Nogle opdateringer kræver en Wi-Fi-forbindelse.
  4. Hvis din iPhone har et SIM-kort, skal du sætte SIM-kortet i.
  5. Hvis en iPhone 4 eller iPhone 4s er på Verizon-netværket, skal du ringe til *228 på telefonen og vælge mulighed 2 for at opdatere PRL (Preferred Roaming List). PRL'en bestemmer, hvilke mobilantennemaster telefonen bruger til mobiltjenester, og vælger de master, der har den bedste signalstyrke.
  6. Nulstil netværksindstillingerne: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger.
  7. Prøv at gå et andet sted hen for at foretage eller modtage opkald.
  8. Forsøg at isolere problemet til ét netværksbånd:
    • Hvis problemet forekommer på et LTE-netværk, skal du så vidt muligt slå LTE fra og prøve igen.
    • Hvis problemet forekommer på et 3G-/4G-netværk, skal du så vidt muligt slå 3G/4G fra og prøve igen.
  9. Kontakt operatøren for at undersøge følgende:
    • Er kontoen konfigureret korrekt til at bruge den pågældende iPhone, som problemet forekommer på?
    • Er der problemer med afbrydelse af tjenesten?
    • Er nummeret spærret pga. manglende betaling?
    • Er der fejl i operatørsystemet, der skaber problemer med dine opkald?
  10. Indstil telefonen som en ny enhed.

Hvis du ikke kan løse problemet med ovenstående fremgangsmåde, skal du kontakte en Apple Store-butik, operatøren eller en autoriseret Apple-forhandler eller AppleCare for at indsende telefonen til service.

Sidst ændret: 01-11-2013