Hvad sikkerhedskopierer iCloud?

iCloud-sikkerhedskopi hjælper med at holde dine data sikre ved at lave en kopi af oplysningerne på din iPhone, iPad og Apple Vision Pro, som ikke allerede er synkroniseret med iCloud.

Sådan fungerer iCloud-sikkerhedskopi

Hvad omfatter iCloud-sikkerhedskopi?

Sådan administrerer du dine iCloud-sikkerhedskopier

Sådan fungerer iCloud-sikkerhedskopi

iCloud hjælper med at holde dine data sikre på to primære måder: synkronisering og sikkerhedskopiering. Når du f.eks. bruger iCloud-fotos, iCloud Drive eller Noter, synkroniseres dine oplysninger automatisk til skyen og holdes opdateret på tværs af alle dine enheder, hver gang du foretager en ændring.

Alle data på din enhed, der ikke regelmæssigt synkroniseres, gemmes i din iCloud-sikkerhedskopi. Når iCloud-sikkerhedskopi er slået til, tager iCloud periodiske snapshots af disse data for at sikre, at de er nemme at gendanne, hver gang du får en ny enhed.

Tilsammen sørger synkronisering og sikkerhedskopiering for, at alle dine data opbevares sikkert i skyen.

Læs om, hvordan du slår iCloud-sikkerhedskopiering til

Hvad omfatter iCloud-sikkerhedskopi?

Dine iPhone-, iPad- og Apple Vision Pro-sikkerhedskopier inkluderer alle de oplysninger og indstillinger, der er gemt på din enhed, og som ikke allerede synkroniseres til iCloud.

Enhedsindstillinger, layout på hjemmeskærmen og arrangering af apps

Når du gendanner fra en iCloud-sikkerhedskopi, gendannes ting som dine enhedsindstillinger, dit layout på hjemmeskærmen og arrangering af apps også.

Andre oplysninger på enheden

Alle købte ringetoner og din adgangskode til Visuel telefonsvarer (som kræver det SIM-kort, der var i brug under sikkerhedskopieringen) er også inkluderet i din iCloud-sikkerhedskopi.

Apple Watch-sikkerhedskopier

Din Apple Watch-sikkerhedskopi er inkluderet i sikkerhedskopien af din iPhone.

Fotos, videoer, beskeder og appdata

Hvis du ikke bruger tjenester som Beskeder i iCloud eller iCloud-fotos, gemmes nedenstående oplysninger i din iCloud-sikkerhedskopi for at sikre, at de også er beskyttet.

iMessage-, sms- og mms-beskeder

Hvis du ikke har slået Beskeder i iCloudtil, er dine beskeder inkluderet i iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du bruger Beskeder i iCloud, synkroniseres dine beskeder automatisk med iCloud, så de er ikke inkluderet i din daglige sikkerhedskopi.

Fotos og videoer på din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Hvis du ikke har slået iCloud-fotostil, kan iCloud-sikkerhedskopiering inkludere fotos og videoer i din foto- eller kamerarulle samt ansigtsoplysninger fra albummet Personer og kæledyr. Når du bruger iCloud-fotos, synkroniseres dine fotos, videoer og ansigtsoplysninger automatisk til iCloud, så de er ikke inkluderet i din daglige sikkerhedskopi.

Appdata

iCloud-sikkerhedskopi inkluderer appdata for de apps, du har downloadet på din enhed. Dette inkluderer data til sociale medieapps, spilapps og beskedapps fra tredjeparter samt apps fra Apple, der ikke synkroniseres med iCloud.

Hvis appen bruger iCloud Drive til at gemme data, gemmes disse oplysninger i iCloud i stedet for din iCloud-sikkerhedskopi.

Sådan administrerer du dine iCloud-sikkerhedskopier

Hvis du vil reducere størrelsen på din iCloud-sikkerhedskopi, kan du stoppe med at sikkerhedskopiere apps, som du ikke længere bruger, eller slette gamle iCloud-sikkerhedskopier.

Læs om, hvordan du administrerer dine iCloud-sikkerhedskopier