Indholdstyper understøttet af cachelagring i macOS

Læs mere om, hvordan cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software og iCloud-indhold.

Cachelagring af indhold gør det hurtigere at downloade Apple-software, som distribueres via internettet. Cachelagring af indhold gemmer lokale kopier af softwaren på din Mac, så den er hurtigere at downloade for tilsluttede klienter.

Følgende indholdstyper understøttes af cachelagringstjenesten

macOS omfatter indbygget support til cachelagring af følgende typer software.

macOS

• macOS-opdateringer og billeder til Internetgendannelse*

• Systemfirmware og gendannelsesopdateringer

• macOS-installeringsprogrammer, som er downloadet fra App Store eller softwareupdate --fetch-full installer

• Apps og appopdateringer fra App Store

• GarageBand-indhold, der kan hentes

• Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokumenter)

• Indhold fra Apple Books

• Xcode-komponenter, der kan downloades, såsom simulatorer (Xcode 10.2 eller nyere)

• Rosetta

• Skærmskånere og baggrunde med luftfotos

iOS, iPadOS, tvOS og visionOS

• OS-opdateringer (trådløst)

• Skærmskånere med luftfotos på Apple TV

• Apps og appopdateringer

• Understøttelse af on-demand-ressourcer

• Cachelagring af iCloud-data (billeder og dokumenter)

• Indhold fra Apple Books

• Visse mobilmaterialer, f.eks. Siri-stemmer i høj kvalitet, ordbøger og meget mere

• Skolearbejde-indhold, herunder vedhæftede filer og multimediefiler, der føjes til opgaver

watchOS

• watchOS-apps og -appopdateringer

• Cachelagring af iCloud-data

Lande- og områdebegrænsninger

• Det er ikke alt indhold, der cachelagres i alle områder.

• iTunes-downloads cachelagres ikke i Brasilien, Mexico, Portugal og på det kinesiske fastland.  Downloads fra Apple Books cachelagres ikke i Canada.

• Når cachelagring af indhold er slået til i macOS, registreres Mac-computerens IP-adresse og område hos Apple. For at cachelagre iTunes- og App Store-indhold skal macOS-indholdscachens registrerede område matche området registreret for klientens Apple-id-konti.

Læs mere

Læs mere om cachelagring af indhold.

*Når en klient har startet fra macOS-internetgendannelse, kan vedkommende bruge det cachelagrede billede til at installere macOS og foretage andre handlinger i Gendannelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.