Sprog

Sådan ændres dit Apple-id

Her kan du se, hvordan du ændrer den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id.

I de fleste tilfælde er et Apple-id også den primære e-mailadresse for en Apple-id-konto. Du kan ændre et Apple-id til en anden adresse, hvis den nye adresse ikke i forvejen anvendes til et andet Apple-id. Alle Apple-id-adresser kan ændres bortset fra adresser, der slutter på @icloud.com, @me.com og @mac.com.

1. Log af iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Find mine venner, Find min iPhone og iMessage på alle de enheder, der bruger det pågældende Apple-id til disse tjenester.
  1. Gå til Mit Apple-id (appleid.apple.com/dk).
  1. Vælg "Administrer dit Apple-id", og log ind. Se her, hvis du har glemt adgangskoden
  1. Vælg Rediger ud for "Apple-id og din primære e-mailadresse".
  1. Indtast den e-mailadresse, der skal bruges til dit Apple-id, og tryk derefter på Arkiver. Apple sender en e-mail om bekræftelse til denne adresse.
  1. Åbn e-mailen fra Apple, og klik på Bekræft nu. Se her, hvis du ikke har modtaget e-mailen.
  1. Når siden Mit Apple-id åbnes, skal du logge på med det omdøbte Apple-id.
  1. Når der vises en meddelelse om, at bekræftelsen er udført, kan du begynde at bruge det ændrede Apple-id. Det er vigtigt at  opdatere de funktioner og tjenester, som dit Apple-id bruges til.

Gå ind på webstedet Support til Apple-id for at få mere at vide om at bruge og administrere dit Apple-id.

Sidst ændret: 28-05-2014