Språk

iPhone och iPad: Så här tar du ur SIM-kortet

Läs om hur du tar bort SIM-kortet ur en iPhone eller iPad.

Leta reda på din modell nedan och följ diagrammet när du vill ta bort SIM-kortet ur din iPhone eller iPad.

iPhone

iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
Ta bort nano SIM på iPhone 5
iPhone 4s
iPhone 4 (GSM-modellen)
iPhone 3GS
iPhone 3G
Ursprunglig iPhone
Obs! När du har tagit bort SIM-kortet måste du sätta in SIM-kortsfacket i enheten innan du skickar in den för service. Sätt in facket i samma riktning som du tog bort det. Det passar endast åt ett håll.

iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller)

iPad Air
iPad mini med Retina-skärm
iPad mini
iPad (4:e generationen)
iPad (3:e generationen)
iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-modellen)

Obs! Sätt i SIM-uttagningsverktyget som levererades med din iPad i 45° vinkel.

iPad Wi-Fi + 3G
Obs! När du har tagit bort SIM-kortet måste du sätta in SIM-kortsfacket i enheten innan du skickar in den för service. Sätt in facket i samma riktning som du tog bort det. Det passar endast åt ett håll.
Senast ändrad: 2014-feb-13