iBooks Author: Slik bruker du Keynote-widgeten

Du kan bruke en Keynote-presentasjon i iBooks Author, inkludert støttede overganger og bygger.

Hvis du allerede har opprettet en presentasjon med Keynote, kan du dra og slippe filen i en Keynote-widget i iBooks Author.

Merk: Hvis du vil legge til en Keynote-fil som er opprettet i Keynote 6.0 eller nyere, må du ha den nyeste versjonen av Keynote installert på Mac-maskinen din.

Overganger og bygger

Disse overgangene og byggene fungerer sammen med Keynote-widgeten:

• Overganger
    • Magisk flytting
    • Kube
    • Overtoning
    • Slipp
    • Vend
    • Fall
    • Iris
    • Bevegelsesovertoning
    • Flytt inn
    • Sideflipp
    • Drei
    • Skyv
    • Avslør
    • Skaler
    • Dreie
    • Vri
    • Utvisking
  • Bygg
    • Vises eller Forsvinn
    • Kube
    • Overtoning
    • Slipp
    • Flytt inn eller Flytt ut
    • Drei
    • Skaler
    • Dreie

Bygger og overganger som ikke støttes, blir erstattet av Overtoning.

Interaktive diagrammer

Interaktive diagrammer fra Keynote 6.0 eller nyere støttes ikke. Det er best å ikke bruke dem i Keynote-filer du planlegger å bruke i iBooks Author.

Selvspillende og opptak av presentasjoner

Selvspillende presentasjoner og innspilte presentasjoner med kommentarstemme vil kanskje ikke fungere som forventet. Lesere kan vise og manuelt gå gjennom presentasjonen, men innspilt tale og tidskoder vil ikke være tilgjengelig.

Hvis du har en konto for betalingsbøker og velger å bruke DRM-beskyttelse i en bok, vil video og lyd som er inkludert i en Keynote-widget, bli DRM-beskyttet når boken lastes ned via iBooks Store.

Lær mer

• Keynote-filer kan inneholde medier (som bilder, filmer og lyd), men ikke bruk en Keynote-fil bare for å legge til medier i en bok. Bruk i stedet en mediewidget eller dra medier direkte til en bokside. Lær hvordan du bruker mediefiler i iBooks Author.
  • Hvis du lager en bok for en Mac-maskin eller en iPad med Retina-skjerm, angir du en lysbildestørrelse i Keynote på 2048 x 1536. Hvis du lager en bok for iPad uten en Retina-skjerm, bruker du Keynotes standardstørrelse for lysbilder (1024 x 768). Få hjelp til å optimalisere boken for forskjellige enheter.