iPhone: Puhelimen lukituksen poistaminen

Voit poistaa iPhonen lukituksen, jotta sitä voi käyttää eri operaattorien kanssa.

Aloita iPhonen lukituksen poisto seuraavasti:

1. Selvitä, tarjoaako operaattorisi lukituksen poistamista. Vain operaattorisi voi poistaa iPhonen lukituksen.
  2. Ota yhteys operaattoriin ja pyydä lukituksen poistamista. Operaattorilla voi olla joitakin vaatimuksia, jotta lukituksen poistaminen on mahdollista. Lukituksen poistossa voi kestää seitsemän päivää siitä, kun operaattori on lähettänyt pyynnön.
  3. Jatka seuraavaan vaiheeseen, kun operaattori on vahvistanut, että iPhonen lukitus on poistettu.

Toimi seuraavasti, jos SIM-kortti ei ole nykyiseltä operaattoriltasi, ja nykyinen operaattori on vahvistanut, että iPhonen lukitus on poistettu:

1. Poista SIM-kortti ja laita uusi SIM-kortti tilalle.
  2. Suorita käyttöönotto.

Jos käytettävissäsi ei ole toista SIM-korttia, viimeistele prosessi seuraavasti:

1. Varmuuskopioi iPhone.
  2. Tyhjennä iPhone.
  3. Suorita käyttöönottoapuri ja palauta laitteesi tiedot varmuuskopiosta.

Toimi seuraavasti, jos ongelmia ilmenee, tai jos iTunesissa tai laitteessasi näkyy seuraava viesti:

"Tähän iPhoneen asetettu SIM-kortti ei ilmeisesti ole tuettu. Ainoastaan tuettujen operaattoreiden yhteensopivia SIM-kortteja voidaan käyttää iPhonen aktivointiin. Aseta SIM-kortti, joka toimitettiin iPhonen mukana tai käy tuetun operaattorin liikkeessä."

1. Palauta iPhonesi ohjelmisto.
  2. Varmista operaattoriltasi, että lukituksen poisto on tehty operaattorisi järjestelmässä.