iPhonen SIM-kortin poistaminen tai vaihtaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten iPhonen SIM-kortin voi poistaa tai siirtää.

Käytä ainoastaan laitteesi mukana toimitettua SIM-kortin alustaa. Esimerkiksi iPhone 6s:n SIM-kortin alusta ei sovi iPhone 7:ään.

Jos olet ostanut iPhone 14 ‑mallin tai sitä uudemman Yhdysvalloista, iPhonessa ei ole SIM-kortin alustaa. Lue sen sijaan lisätietoja eSIMin käyttöönotosta.

Selvitä SIM-kortin alustan sijainti etsimällä mallisi alta. Avaa SIM-kortin alusta asettamalla paperiliitin tai SIM-kortin poistotyökalu alustan vieressä olevaan reikään. Työnnä liitintä sisäänpäin iPhonea kohti, mutta älä käytä voimaa. Jos sinulla on vaikeuksia avata SIM-kortin alusta, vie laite operaattorille tai Apple Store, niin saat apua.

Kun olet poistanut SIM-kortin alustasta, huomaa uuden SIM-kortin yhdessä kulmassa oleva pieni lovi. Aseta uusi SIM-kortti alustaan. Loven vuoksi sen voi asettaa alustaan vain yhdellä tavalla. Aseta alusta sitten kokonaan laitteeseen samansuuntaisesti kuin se oli alun perin laitteessa. Myös alustan voi asettaa paikalleen vain yhdellä tavalla.

Kuvassa on SIM-kortin alusta iPhonen vasemmalla puolella

SIM-kortin alusta on vasemmalla puolella:

• iPhone 15 Pro*

• iPhone 15 Pro Max*

• iPhone 15*

• iPhone 15 Plus*

• iPhone 14 Pro*

• iPhone 14 Pro Max*

• iPhone 14*

• iPhone 14 Plus*

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13

• iPhone 13 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 mini

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

Manner-Kiinassa SIM-kortin alustaan voi asettaa kaksi nano-SIM-korttia seuraavissa malleissa: iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12, iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max.

* Lukuun ottamatta Yhdysvalloista ostettuja malleja. Yhdysvalloista ostetuissa iPhone 14 ‑malleissa ja sitä uudemmissa ei ole SIM-korttia.

Kuvassa on SIM-kortin alusta iPhonen oikealla puolella

SIM-kortin alusta on oikealla puolella seuraavissa malleissa:

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

Manner-Kiinassa SIM-kortin alustaan voi asettaa kaksi nano-SIM-korttia seuraavissa malleissa: iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max.

Kuvassa on SIM-kortin alusta iPhonen oikealla puolella

SIM-kortin alusta on oikealla puolella seuraavissa malleissa:

• iPhone SE (1., 2. ja 3. sukupolvi)

• iPhone 8 Plus

• iPhone 8

• iPhone 7 Plus

• iPhone 7

• iPhone 6s Plus

• iPhone 6s

• iPhone 6 Plus

• iPhone 6

• iPhone 5s

• iPhone 5c

• iPhone 5

• iPhone 4s

• iPhone 4 (GSM-malli)

Kuvassa on SIM-kortin alusta iPhonen yläpuolella

SIM-kortin alusta on ylhäällä:

• iPhone 3GS

• iPhone 3G

• Alkuperäinen iPhone