Talen

Systeemvereisten voor iCloud

In dit artikel vindt u de aanbevolen en minimale systeemvereisten voor iCloud.

Aanbevolen systeemvereisten

iCloud vereist een Apple ID, een actieve internetverbinding en up-to-date software. Als u aan de onderstaande systeemvereisten voldoet, kunt u de nieuwste iCloud-functies gebruiken en genieten van de beste algemene ervaring met iCloud. Raadpleeg de tabel onder in deze pagina met de minimale vereisten om de minimale vereisten voor elke functie te zien.

iPhone, iPad en iPod touch

• iOS 8
  • iWork voor iOS (Pages 2.4.2, Numbers 2.4.2, Keynote 2.4.2)1

Mac

• OS X Mavericks v10.9
  • iTunes 11 of hoger
  • iPhoto '11 versie 9.5 of Aperture 3.5
  • Safari 6 of hoger, Firefox 22 of hoger of Google Chrome 28 of hoger
  • iWork voor Mac (Pages 5.2.2, Numbers 3.2.2, Keynote 6.2.2)1

Pc

• Microsoft Windows 7 of hoger
  • iCloud voor Windows 4.0
  • iTunes 12 of hoger
  • Outlook 2007 of hoger2
  • Internet Explorer 10 of hoger, Firefox 22 of hoger of Google Chrome 28 of hoger (alleen bureaubladmodus)

Apple TV

• Apple TV-software 7.0

Minimale systeemvereisten voor elke functie

Voor het gebruik van iCloud moet u een iPhone 3GS, iPod touch (3e generatie), iPad of iPad mini met minstens iOS 5 of een Mac met minstens OS X Lion v10.7.5 hebben.

Raadpleeg deze tabel voor de specifieke vereisten van elke iCloud-functie.

iCloud-functie Minimale vereisten
iOS OS X Windows Apple TV
Terug naar mijn Mac OS X Lion v10.7.5
Reservekopie en Herstel iOS 5
Bladwijzers iOS 5
  • OS X Lion v10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 of
    Windows 8
  • iCloud-configuratiescherm 3.1
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 alleen in bureaubladmodus
Agenda, contacten, e-mail iOS 5 OS X Lion v10.7.5
  • Windows 7 of Windows 8
  • iCloud-configuratiescherm 3.1
  • Outlook 20072 of een up-to-date webbrowser
  • Internet Explorer 10 (voor Mail Drop)
Documenten in de cloud
  • iOS 5
  • iWork voor iOS (Pages 1.5, Numbers 1.5, Keynote 1.5)
  • OS X Lion v10.7.5
  • iWork ’09 (Pages 4.2, Numbers 2.2, Keynote 5.2)
Delen met gezin iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
  • iCloud voor Windows 4.0
  • iTunes 12
Apple TV-software 7.0
Zoek mijn vrienden
  • iOS 5
  • iOS 6 (voor waarschuwingen op locatiebasis)
  • iOS 8 (voor Delen met gezin)
Zoek mijn iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6 (voor verliesmodus)
  • iOS 7 (voor activeringsslot)
  • OS X Lion v10.7.5
  • (Verliesmodus en activeringsslot zijn niet beschikbaar in OS X)
Het programma Zoek mijn iPhone

iOS 8

iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
  • Windows 7 of
    Windows 8
  • iCloud voor Windows 4.0
iCloud-fotodelen iOS 7
  • OS X Mavericks v10.9
  • iPhoto '11 versie 9.5 of Aperture 3.5
  • Windows 7 of
    Windows 8
  • iCloud-configuratiescherm 3.1
Apple TV-software 5.3
Mijn fotostream iOS 5.1
  • OS X Lion v10.7.5
  • iPhoto ’11 (9.2.2) of Aperture 3.2.3
  • Windows 7
    of Windows 8
  • iCloud-configuratiescherm 3.1
Apple TV-software 5.0
iCloud-tabbladen iOS 6
  • OS X Mountain Lion v10.8.2
  • Safari 6
iCloud.com
  • Safari 5
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 21
  • Google Chrome 27
iTunes in de cloud3 iOS 5
  • iTunes 10.3.1 (voor muziek, apps, boeken)
  • iTunes 10.6 (voor films)
  • iTunes 10.3.1 (voor muziek, apps, boeken)
  • iTunes 10.6 (voor films)
Apple TV-software 4.4
iTunes Match iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV-software 4.4
Bètaversie van iWork voor iCloud
  • Safari 6.0.3
  • Google Chrome 27.0.1
  • Internet Explorer 9.0.8
  • Google Chrome 27.0.1
Sleutelhanger

iOS 7.0.3

OS X Mavericks v10.9

Leeslijst iOS 5 Safari 5.1 —  —
Twee-staps-verificatie4 iOS 7 OS X Mavericks v10.9 —  —

Sommige functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot 10 apparaten.

1. U kunt iWork voor iOS en iWork voor Mac aanschaffen in de App Store als deze niet gratis bij het iOS-apparaat of de Mac zijn meegeleverd.
  2. Outlook 2010 Personal Edition wordt niet ondersteund.
  3. De beschikbaarheid van iTunes in de cloud voor muziek, films en TV-programma's varieert per land. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zich niet langer in de iTunes Store, App Store of iBooks Store bevinden. Niet alle eerder aangeschafte films kunnen worden gedownload naar andere apparaten.
  4. Als u niet voldoet aan de minimale systeemvereisten, worden de gegevens nog steeds beschermd door de twee-staps-verificatie. Als u echter het wachtwoord van uw Apple ID wijzigt terwijl u bij iCloud bent ingelogd op apparaten die niet voldoen aan de minimale vereisten, ondervindt u mogelijk deze problemen.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 29-sep-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 29-sep-2014
  • Artikel: HT4759
  • Aantal keer bekeken:

null