Talen

Systeemvereisten voor iCloud

In dit artikel vindt u de aanbevolen en minimale systeemvereisten voor iCloud.

Aanbevolen systeemvereisten

Als u voldoet aan de aanbevolen systeemvereisten, kunt u de nieuwste iCloud-functies gebruiken en genieten van de beste algemene ervaring met iCloud. iCloud vereist ook een actieve internetverbinding via Wi-Fi of mobiele data, en sommige functies werken alleen met een Wi-Fi-verbinding. Raadpleeg de onderstaande tabel met iCloud-functies om de minimale vereisten voor elke functie te zien.

iPhone, iPad, iPod touch

• iOS 7.0.3
  • iWork voor iOS (Pages 2.0, Numbers 2.0, Keynote 2.0)1

Mac

• OS X Mavericks v10.9
  • iTunes 11 of hoger
  • iPhoto '11 versie 9.5 of Aperture 3.5
  • Safari 6 of hoger, Firefox 22 of hoger of Google Chrome 28 of hoger
  • iWork voor Mac (Pages 5.0, Numbers 3.0, Keynote 6.0)1

Pc

• Microsoft Windows 7 of hoger
  • iCloud-configuratiescherm 3.1
  • iTunes 11 of hoger
  • Outlook 2007 of hoger2
  • Internet Explorer 9 of hoger, Firefox 22 of hoger, of Google Chrome 28 of hoger (alleen bureaubladmodus)

Apple TV

• Apple TV softwareversie 5.3

Minimale systeemvereisten voor elke functie

Voor het gebruik van iCloud moet u een iPhone 3GS, iPod touch (3e generatie), iPad of iPad mini met minstens iOS 5 of een Mac met minstens OS X Lion v10.7.5 hebben.

Raadpleeg deze tabel voor de specifieke vereisten van elke iCloud-functie.

iCloud-functie Minimale vereisten
iOS OS X Windows Apple TV
iTunes in de cloud3 iOS 5

iTunes 10.3.1 (voor muziek, apps, boeken)

iTunes 10.6 (voor films)

iTunes 10.3.1 (voor muziek, apps, boeken)

iTunes 10.6 (voor films)

Apple TV-software 4.4
iTunes Match iOS 5.0.1

iTunes 10.5.1

iTunes 10.5.1

Apple TV-software 4.4
Mijn fotostream iOS 5.1

OS X v10.7.5

iPhoto ’11 (9.2.2)
of Aperture 3.2.3

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud-configuratiescherm 1.1

Apple TV-software 5.0
Gedeelde fotostreams iOS 6

OS X v10.8.2

iPhoto ’11 (9.4) of Aperture 3.4

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud-configuratiescherm 2.1.3

Apple TV-software 5.1
iCloud-fotodelen iOS 7

OS X Mavericks v10.9

iPhoto '11 versie 9.5 of Aperture 3.5

Windows 7 of Windows 8

iCloud-configuratiescherm 3.0

Apple TV-software 5.3
Sleutelhanger

iOS 7.0.3

OS X Mavericks v10.9

Documenten in de cloud

iOS 5

iWork voor iOS (Pages 1.5, Numbers 1.5, Keynote 1.5)

OS X v10.7.5

iWork ’09 (Pages 4.2, Numbers 2.2, Keynote 5.2)

Bètaversie van iWork voor iCloud

Safari 6.0.3

Google Chrome 27.0.1

Internet Explorer 9.0.8

Google Chrome 27.0.1

iCloud.com

Safari 5

Firefox 21

Google Chrome 27

Internet Explorer 9

Firefox 21

Google Chrome 27

iCloud-tabbladen iOS 6

OS X v10.8.2

Safari 6

Agenda, contacten, e-mail iOS 5  OS X v10.7.5

Windows Vista (SP2)4, Windows 7, Windows 8

iCloud-configuratiescherm 1.1

Outlook 20072 of een up-to-date webbrowser

Bladwijzers iOS 5

OS X v10.7.5

Safari 5.1.1

Windows 7 of Windows 8

iCloud-configuratiescherm 1.0

Internet Explorer 9

Firefox 22 (vereist iCloud-configuratiescherm 3.0)

Google Chrome 28 alleen in bureaubladmodus (vereist iCloud-configuratiescherm 3.0)

Reservekopie en Herstel iOS 5
Zoek mijn iPhone

iOS 5

iOS 6 (voor verliesmodus)

iOS 7 (voor activeringsslot)

OS X v10.7.5
(Verliesmodus en activeringsslot zijn niet beschikbaar in OS X)
Het programma Zoek mijn iPhone

iOS 7

Zoek mijn vrienden

iOS 5

iOS 6 (voor waarschuwingen op locatiebasis)

Leeslijst iOS 5 Safari 5.1 —  —
Terug naar mijn Mac —  OS X v10.7.5 —  —

Sommige functies zijn niet in alle landen beschikbaar. Toegang tot sommige voorzieningen is beperkt tot 10 apparaten.

1. U kunt iWork voor iOS en iWork voor Mac aanschaffen in de App Store als deze niet gratis bij het iOS-apparaat of de Mac zijn meegeleverd.
  2. Outlook 2010 Personal Edition wordt niet ondersteund.
  3. De beschikbaarheid van iTunes in de cloud voor muziek, films en TV-programma's varieert per land. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zich niet langer in de iTunes Store, App Store of iBooks Store bevinden. Niet alle eerder aangeschafte films kunnen worden gedownload naar andere apparaten.
  4. Als u Windows Vista gebruikt, moet u het iCloud-configuratiescherm 2.1.3 of lager blijven gebruiken.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.

Laatst gewijzigd op: 16-jun-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 16-jun-2014
  • Artikel: HT4759
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)