Sprog

Opdatering af iOS-software på iPhone, iPad og iPod touch

Her kan du se, hvordan en iOS-enhed opdateres trådløst eller via iTunes.

Softwareopdateringer til iOS indeholder nye funktioner, der giver endnu flere muligheder på iPhone, iPad og iPod touch. Hold dine enheder opdaterede, så du ikke går glip af de nyeste funktioner.

Inden opdatering

Sikkerhedskopier enheden i iCloud eller iTunes.

Hvis du bruger enhedens internetdeling som internetforbindelse på computeren, skal enheden opdateres trådløst, eller også skal computeren tilsluttes et andet netværk.

Trådløs opdatering af enheden

Det nemmeste er at opdatere enheden trådløst. Sådan gør du:

1. Slut enheden til en strømkilde.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
    Software-opdateringsskærm i iOS
  3. Tryk på Hent og installer. Opdateringerne overføres muligvis automatisk, hvis enheden er tilsluttet et Wi-Fi-netværk og en strømkilde.
  4. Tryk på Installer, eller tryk på Senere, hvis opdateringen skal installeres senere. Hvis du bruger en adgangskode, skal du først indtaste den, før opdateringen installeres.
    Installér eller Senere

Hvis der ikke er tilstrækkelig plads på enheden til at opdatere trådløst, kan du enten opdatere via iTunes eller slette nogle data manuelt på enheden. Uanset om du bruger iTunes eller trådløs opdatering, er der den samme mængde ledig plads på enheden efter opdateringen.

Nogle iOS-softwareopdateringer kan ikke overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdatering af enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst, eller hvis du vil opdatere vha. iTunes, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Vælg enheden i iTunes.
  4. Klik på Søg efter opdatering i ruden Resume.
  5. Klik på Hent og opdater.

Hvis der ikke er tilstrækkelig ledig plads til at opdatere via iTunes, er du nødt til at slette nogle data manuelt på enheden.

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis der vises andre fejlmeddelelser under opdatering af enheden.

Sidst ændret: 30-10-2014