Sprog

Opdatering af iOS-software til iPhone, iPad og iPod touch

Denne fremgangsmåde er en hjælp til at opdatere enheden trådløst eller ved hjælp af iTunes.

Forberedelser

Softwareopdateringer til iOS indeholder nye funktioner, der giver endnu flere muligheder på iPhone, iPad og iPod touch. Hold dine enheder opdaterede, så du ikke går glip af de nyeste funktioner.

Noter

• Sikkerhedskopier enheden i iCloud eller iTunes, før du foretager en opdatering.
  • Der skal være tilstrækkelig plads på enheden til at installere opdateringen. Tryk på Indstillinger > Generelt > Brug for at se, hvor meget af enhedens kapacitet der er optaget. Brug iTunes til at skabe mere plads, hvis der mangler plads. Du kan også fjerne indhold fra enheden.
  • Hvis du bruger enhedens internetdeling som internetforbindelse på computeren, skal enheden opdateres trådløst, eller også skal computeren tilsluttes et andet netværk.
  • Hvis du opdaterer fra iOS 4.3.x eller en ældre version, skal du opdatere vha. iTunes.

Trådløs opdatering af enheden

Det nemmeste er at opdatere enheden trådløst. Sådan gør du:

1. Slut enheden til en strømkilde.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
    Software-opdateringsskærm i iOS
  3. Tryk på "Hent og installer" for at hente opdateringen. Opdateringer overføres muligvis automatisk, hvis enheden er tilsluttet et Wi-Fi-netværk og en strømkilde.
  4. Tryk på Installer, når overførslen er afsluttet, hvis installeringen skal afsluttes nu. Tryk på Senere, hvis opdateringen skal installeres senere. Hvis der er adgangskode på enheden, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden, før opdateringen installeres.
    Installér eller Senere

Nogle iOS-softwareopdateringer kan ikke overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdatering af enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst, eller hvis du vil opdatere vha. iTunes, skal du følge nedenstående fremgangsmåde.

1. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Vælg enheden i iTunes.
  4. Klik på Søg efter opdatering i ruden Resume."
    Indholdsoversigt på iPhone
  5. Klik på "Hent og opdater."

Hvis der vises en fejlmeddelelse under opdatering af en enhed, kan du se hvordan fejlen løses.

Sidst ændret: 17-10-2014