Sprog

Opdatering af iPhone, iPad eller iPod touch

Opdateringer til iOS indeholder nye funktioner, der giver endnu flere muligheder på iPhone, iPad og iPod touch. Opdater enheden trådløst eller vha. iTunes i nogle enkle trin.

Du skal kontrollere følgende, inden du begynder:

Opdater enheden trådløst

Det nemmeste er at opdatere enheden trådløst. Sådan gør du:

1. Slut enheden til en strømkilde.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.
    Software-opdateringsskærm i iOS
  3. Tryk på Hent og installer for at hente opdateringen. Opdateringer overføres muligvis automatisk, hvis enheden er tilsluttet et Wi-Fi-netværk og en strømkilde.
  4. Tryk på Installer, når overførslen er færdig, eller tryk på Senere for at installere opdateringen senere. Hvis der er adgangskode på enheden, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden, før opdateringen installeres.
     Software-opdateringsskærm

Nogle iOS-opdateringer kan ikke overføres trådløst. En VPN- eller proxy-forbindelse kan forhindre, at enheden kan kontakte iOS-opdateringsserverne.

Opdater enheden ved hjælp af iTunes

Hvis du ikke kan opdatere trådløst, eller hvis du vil opdatere vha. iTunes, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Hvis du bruger enhedens internetdeling som internetforbindelse på computeren, skal enheden opdateres trådløst, eller også skal computeren tilsluttes et andet netværk.
  2. Installer den nyeste version af iTunes på computeren.
  3. Slut enheden til computeren.
  4. Vælg enheden i iTunes.
  5. Klik på Søg efter opdatering i ruden Resume.
    Indholdsoversigt på iPhone 5
  6. Klik på Hent og opdater.

Hvis der vises en fejlmeddelelse under opdatering af en enhed, kan du se hvordan iOS-opdateringsfejl i iTunes løses.

Yderligere oplysninger

Hvis du opdaterer fra iOS 4.3.x eller en ældre version, skal du opdatere vha. iTunes.

Sidst ændret: 28-05-2014