iPad: Sådan overfører du dit mobildataabonnement til en ny iPad 2

I denne artikel kan du læse, hvordan du overfører et eksisterende iPad Wi-Fi + 3G-mobildataabonnement til en ny iPad 2.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Sådan overfører du et mobildataabonnement fra en iPad Wi-Fi + 3G, som bruger et SIM-kort

Du kan overføre abonnementer ved at overføre SIM-kortet fra din eksisterende iPad til din nye iPad:

1. Sluk begge enheder:
    • Tryk på knappen Vågeblus til/fra, indtil "sluk" vises, og sluk derefter enheden.
  2. Tag SIM-kortholderen ud af din oprindelige iPad med SIM-kortværktøjet, som fulgte med den oprindelige iPad. Fjern mikro-SIM-kortet fra holderen.
  3. Tag SIM-kortholderen ud af din nye iPad med SIM-kortværktøjet, som fulgte med din nye iPad.
  4. Fjern mikro-SIM-kortet fra holderen, og erstat det med kortet fra den oprindelige iPad.
  5. Indsæt SIM-kortholderen i den nye iPad.
  6. Placer SIM-kortet fra den nye iPad i SIM-holderen på den oprindelige iPad, og indsæt holderen i den oprindelige iPad igen.
  7. Tænd begge iPad-enheder, og opret forbindelse til iTunes for at genaktivere dem, hvis det er nødvendigt.

Sådan overfører du et mobildataabonnement fra en iPad Wi-Fi + 3G med Verizon til en anden

Hvis du vil overføre et abonnement mellem to iPad Wi-Fi + 3G-enheder hos Verizon, skal du kontakte Verizon:

1. Kontakt Verizon på 800-786-8419, og forklar dem, at du har brug for at overføre abonnementet til en ny iPad.
  2. Når Verizon har overført abonnementet, skal du gå ind på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil abonnementservice på den nye iPad.
  3. Tryk på Aktiver konto igen.
  4. Hvis din nye iPad ikke aktiveres inden for to minutter, skal du genstarte din iPad.

Du kan ikke overføre et dataabonnement fra en operatør til en anden, så du er nødt til at oprette et mobildataabonnement hos den nye operatør.

Eksempel: Du kan ikke overføre et mobildataabonnement hos AT&T til en iPad med Verizon.

Se oplysninger om overførsel af et mobildataabonnement til en iPad (3. generation).