Brug AirPlay til at streame video eller til at dublere skærmen på din iPhone eller iPad

Brug AirPlay til at streame eller dele indhold fra dine Apple-enheder til dit Apple TV, dit AirPlay-kompatible smart-tv eller din Mac. Stream en video. Del dine billeder. Eller dubler nøjagtigt det, der vises på enhedens skærm.

Stream video manuelt fra iPhone eller iPad

1. Slut din enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV, dit AirPlay-kompatible smart-tv eller din Mac.
  2. Find den video, du vil streame.
  3. Tryk på knappen AirPlay . I nogle apps skal du muligvis trykke på en anden knap først.1 Tryk f.eks. på knappen Del  i appen Fotos, og tryk derefter på knappen AirPlay .
    Knappen AirPlay vises fremhævet i nederste højre hjørne af skærmen på iPhone under videoafspilning
  4. Vælg dit fjernsyn eller din Mac fra listen.
    Tilgængelige enheder vises til valg under Højttalere og fjernsyn

Du stopper streaming ved at trykke på knappen AirPlay  i den app, du streamer fra, og derefter trykke på din iPhone eller iPad på listen.

Stream video automatisk fra iPhone eller iPad

Afhængigt af dine indstillinger under AirPlay & Handoff kan din iPhone eller iPad foreslå eller automatisk oprette forbindelse til enheder, som du regelmæssigt bruger med AirPlay.

Sådan justerer du dine indstillinger under AirPlay & Handoff:

1. Gå til Indstillinger på din iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på AirPlay & Handoff, og tryk derefter på Brug automatisk AirPlay.
    Automatisk er valgt for Brug automatisk AirPlay på skærmen AirPlay & Handoff
  4. Vælg en indstilling.
    • Aldrig: Vælg manuelt en enhed til AirPlay.
    • Spørg: Få notifikationer om foreslåede AirPlay-forbindelser. Tryk på notifikationen for den foreslåede AirPlay-forbindelse for at oprette forbindelsen, eller afvis eller ignorer den for manuelt at vælge en anden enhed til AirPlay.
    • Automatisk: Få notifikationer om foreslåede og automatiske AirPlay-forbindelser. Afvis eller ignorer notifikationen om den automatiske AirPlay-forbindelse, og start derefter afspilning i den app, du bruger til forbindelsen. Eller tryk på knappen Fortryd  for hurtigt at afbryde forbindelsen og manuelt vælge en anden enhed til AirPlay.

Din iPhone eller iPad og din AirPlay-aktiverede enhed skal være på det samme Wi-Fi-netværk, før du kan få automatiske og foreslåede AirPlay-forbindelser. For at få automatiske og foreslåede AirPlay-forbindelser til dit Apple TV eller HomePod skal du sørge for, at dit Apple TV eller din HomePod er logget ind på den samme iCloud-konto som din iPhone eller iPad.

Dubler din iPhone eller iPad til et fjernsyn eller en Mac

1. Slut din iPhone eller iPad til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV, dit AirPlay-kompatible smart-tv eller din Mac.2
  2. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iPadOS 13 eller en nyere version: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  3. Tryk på knappen Dubler skærm .
    Knappen Dubler skærm vises fremhævet blandt modulerne i Kontrolcenter
  4. Vælg dit fjernsyn eller din Mac på listen.
    Tilgængelige enheder vises til valg under Dubler skærm
  5. Hvis der vises en AirPlay-kode på din tv-skærm eller Mac, skal du indtaste koden på din iPhone eller iPad.

Hvis du vil stoppe skærmdubleringen af din iPhone eller iPad, skal du åbne Kontrolcenter, trykke på Dubler skærm og derefter trykke på Stop skærmdublering. Du kan også trykke på knappen Menu på Apple TV Remote.

1. Nogle videoapps understøtter muligvis ikke AirPlay. Hvis du ikke kan bruge AirPlay med en videoapp, kan du besøge App Store på dit Apple TV for at se, om den pågældende app er tilgængelig.
  2. Find ud af, hvilke macOS-versioner og Mac-modeller der er kompatible med AirPlay til Mac, og læs om, hvordan du indstiller din Mac som AirPlay-modtager.