Indstilling af grafikydeevnen på en MacBook Pro

Læs mere om, hvordan du indstiller grafikydeevnen på din MacBook Pro.

Mange MacBook Pro-modeller har to grafiksystemer – en integreret grafikprocessor og en selvstændig grafikprocessor. Der er også en softwarefunktion, som optimerer brugen af de to grafikkort til den bedste ydeevne.

På de pågældende computere er indstillingen "Automatisk grafikskift" slået til som standard, så computeren automatisk kan skifte til det grafiksystem, der er bedst til de programmer, der kører på computeren. Brug af denne funktion kan også maksimere batteritiden.

Vinduet Batteri på macOS med

Hvis det selvstændige grafikkort med højere ydeevne skal bruges hele tiden, skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger, klikke på Batteri, klikke på fanen Batteri og derefter markere afkrydsningsfeltet Automatisk grafikskift. I macOS Catalina 10.15 og tidligere versioner hedder denne indstilling Energibesparelse.

Hvis du slutter en ekstern skærm til din Mac, bruger computeren den højtydende grafikprocessor, indtil du fjerner skærmen.

Hvis du ikke kan ændre grafikindstillinger

Hvis der ikke vises nogen indstilling for automatisk grafikskift, er der kun et grafikkort på computeren.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du kan se, hvilken grafikprocessor der bruges i din MacBook Pro, og hvordan du kan indstille grafikydeevnen på tidligere MacBook Pro-modeller.