Få hjælp til Apple Digital AV-mellemstik til iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruge et Digital AV- eller VGA-mellemstik til at slutte din iOS-enhed til en skærm, f.eks. til et tv, en projektor eller en computerskærm.

Find ud af, hvilket mellemstik du har brug for

Hvis du vil have vist indhold fra din iPhone, iPad eller iPod touch på en sekundær skærm, skal du have det rette mellemstik. Brug et VGA-, Digital AV- eller HDMI-mellemstik, der har samme stik som din enhed: USB-C, Lightning eller 30 ben. Hvis du vil oprette en trådløs forbindelse, skal du bruge AirPlay.

Få hjælp til at bruge et mellemstik

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du har et af disse problemer.

Hvis du kan se video, men ikke kan høre lyd

Sørg for, at du bruger et Digital AV-mellemstik (som har en HDMI-port). Hvis du bruger et VGA-mellemstik, overføres lydsignalerne ikke. Hvis du vil høre lyd med et VGA-mellemstik, skal du slutte det til headsetstikket på dit tv, din skærm, din projektor eller dit stereoanlæg.

Hvis en app ikke viser video eller afspiller lyd

Appen er muligvis ikke kompatibel med dit mellemstik. Tjek kompatibiliteten på appens side med oplysninger i App Store, eller kontakt udvikleren.

Hvis en advarsel siger, at der kræves en HDCP-kompatibel enhed

Dit indhold er muligvis ikke kompatibelt med mellemstikket. Film, tv-udsendelser og visse apps til streaming af video kræver High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Hvis du forsøger at afspille disse film, udsendelser og streamingvideoer via en digital forbindelse uden HDCP, f.eks. et Apple VGA-mellemstik, vil en advarsel bede om en HDCP-kompatibel enhed.

Hvis du har brug for hjælp til andre problemer

1. Afbryd forbindelsen, og slut igen dit mellemstik til din iPhone, iPad eller iPod touch og til tv'et, skærmen eller projektoren.

2. Sørg for, at dit VGA- eller HDMI-kabel virker, da kablet kan være problemet.

3. Fjern alle VGA- eller HDMI-forlængerkabler og -konverteringsenheder. Tilbehør, der konverterer VGA- eller HDMI-signaler til forskellige videoformater (DVI, Composite, Component), er ikke kompatibelt.

4. Sørg for, at du har den nyeste version af iOS eller iPadOS.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte Apple-support for at lave en aftale om service på din:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.