Sprog

iPhone, iPad, iPod touch: Kom godt i gang

Se, hvordan du indstiller din iOS-enhed. Uanset om det er din første iOS-enhed, eller du udskifter en enhed, kan du læse om proceduren i denne artikel. Desuden indeholder den henvisninger til steder, hvor du kan læse mere om funktionerne i din enhed.

1. Første gang du tænder din iOS-enhed, kan du se et skærmbillede med ordet Hej på forskellige sprog. Skub fra venstre mod højre et vilkårligt sted på dette skærmbillede.*

2. Bemærk: Hvis du er blind eller har nedsat syn, kan du hurtigt aktivere VoiceOver eller Zoom.

3. Vælg sprog for iOS-enheden og derefter det område, som iOS-enheden skal bruges i. Dette påvirker formatet for dato, klokkeslæt og kontakter.
  4. Indstillingen af din iOS-enhed kræver internetforbindelse. Tryk på navnet på det ønskede Wi-Fi-netværk for at begynde aktiveringen af enheden.
  5. Vælg, om du vil aktivere Lokalitetstjenester.
    • Få mere at vide om Lokalitetstjenester (eller tryk på Om lokalitetstjenester på iOS-indstillingsskærmen):
  6. Du kan indstille din iPhone som en ny enhed, fra en iCloud-sikkerhedskopi eller fra en iTunes-sikkerhedskopi.
  7. Log ind med dit Apple-id, som du tidligere har oprettet, eller opret et gratis Apple-id.
    • Alternativt kan du trykke på "Spring dette trin over" for at logge ind eller oprette et Apple-id senere.
    • Hvis du har behov for hjælp med dit Apple-id, kan du se siden med support til Apple-id.

Læs om nødvendigt, hvordan du opretter et gratis Apple-id:
      1. Vælg din fødselsdato, og tryk på Næste:
      2. Indtast dit fornavn og efternavn, og tryk på Næste:
        Indtastning af for- og efternavn
      3. Du kan herefter bruge enten din aktuelle e-post-adresse eller vælge at få en gratis iCloud-e-post-adresse. Vælg den løsning, du foretrækker, og tryk på Næste.
      4. Indtast din nuværende e-mailadresse, eller indtast den iCloud-e-mailadresse, du vil have, og tryk på Næste.
      5. Indtast den adgangskode, du vil have, og tryk på Næste.
      6. Indtast dine sikkerhedsspørgsmål og -svar, og tryk Næste efter hvert enkelt.
      7. Hvis du ønsker det, kan du indtaste en alternativ e-post-adresse, der skal bruges som "e-post-adresse til nødsituationer". Tryk på Næste, når du har gjort dette, eller hvis du har valgt ikke at have en.
      8. Vælg, om du ønsker at modtage opdateringer pr. e-post, og tryk på Næste.
  8. Try på Enig, hvis du accepterer vilkårene og betingelserne for din iOS-enhed.
    • Hvis du ønsker at modtage vilkårene og betingelserne pr. e-post til senere gennemlæsning, skal du trykke på Send via e-post, bekræfte, at den indtastede e-post-adresse er korrekt, og trykke på Send.
  9. Hvis der er indstillet en iCloud-konto på din enhed, kan du bruge Find min iPhone.
  10. Indstil iMessage og FaceTime på enheden.
  11. Med iPhone 5s kan du indstille Touch-id.
  12. Vælg derefter en adgangskode til din enhed. Tryk på Tilføj ikke adgangskode, hvis du ikke har brug for en adgangskode.
    • På iPhone 5s skal du indtaste en adgangskode, hvis du vælger at bruge Touch-id.
    • Du skal indtaste din adgangskode to gange for at sikre, at du ikke har tastet forkert.
    • Hvis du vælger en meget almindelig adgangskode, bliver du bedt om at vælge en adgangskode, der er mere sikker.
    • Hvis du har brug for at vælge en meget kompleks adgangskode, kan du indstille den i Indstillinger > Generelt > Adgangskode, når du har gennemført denne assistent.
  13. Indstil iCloud-nøglering.
  14. Vælg, om du vil bruge Siri.
    • Du kan læse mere om Siri ved at rulle ned til bunden af skærmen og trykke på Om Siri eller ved at gå ind på om Siri.
  15. Vælg, om du vil sende diagnosticerings- og brugerdata til Apple automatisk.
  16. Tillykke, du har nu gennemført indstillingen af din iOS-enhed! Tryk på Introduktion for at begynde.

Yderligere oplysninger

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at bruge din iOS-enhed, ved at se i brugerhåndbogen direkte på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du på et tidspunkt under indstillingen ønsker at starte forfra eller gå til indstillingerne for Wi-Fi, skal du trykke på knappen Hjem.

*Hvis du får brug for at finde dit IMEI/MEID og ICCID, skal du trykke på "i" i nederste venstre hjørne af skærmbilledet med "Hej".

Vigtigt: Oplysninger om produkter, som ikke produceres af Apple, er kun inkluderet til orientering og er ikke udtryk for Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt leverandøren for at få flere oplysninger.

Sidst ændret: 31-03-2014