VoiceOver for iPod

Hvis du aktiverer VoiceOver i iTunes for iPod, kan du høre navnet på sanger, artister og spillelister når du lytter på innhold på iPod. Hvis du har Apple-øretelefoner med fjernkontroll og mikrofon eller hodetelefoner i øret med fjernkontroll og mikrofon, kan du i tillegg bruke VoiceOver for å navigere i spillelister.

Utgivelsesinformasjon og kompatibilitetsmatrise for VoiceOver Kit

Programvareversjon

Utgivelsesdatodato

iPod shuffle

(3. generasjon)

iPod shuffle

(4. generasjon)

iPod nano

(5. generasjon)

Bare VoiceOver 1.4.3 for Windows 64-bits

2015-01-29

X

X

X

Bare VoiceOver 1.4.2 for Windows

2011-10-27

X

X

X

VoiceOver 1.4.1 for OS X Lion

2011-07-20

X

X

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.4

2010-12-02

X

X

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.3

2010-03-30

X

X

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.2

2009-09-09

X

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.1

2009-05-26

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.0.1

2009-04-09

X

VoiceOver for Mac og Windows 1.0

2009-03-11

X

Merk: VoiceOver er allerede inkludert på iPod touch (3. generasjon og nyere), iPod nano (6. generasjon og nyere), iPhone 3GS og nyere. Ingen programvareoppdatering nødvendig.

VoiceOver-informasjon for iPod shuffle (3. og 4. generasjon)

VoiceOver-informasjon for iPod nano (5. og 6. generasjon)

Installer og konfigurer VoiceOver Kit

Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du installerer og konfigurerer VoiceOver Kit på kompatible iPod-enheter:

Finn ut mer om VoiceOver