iPod: Velg et VoiceOver-språk for individuelle sanger

Finn ut hvordan du velger et VoiceOver-språk for individuelle sanger på iPod.

Med VoiceOver kan du få lest opp navnene på sanger, artister og spillelister når du lytter til innhold på bestemte iPod-modeller. Finn ut hvordan du aktiverer VoiceOver.

Du kan velge et standardspråk for VoiceOver på Oversikt-fanen når iPod er koblet til iTunes. Du kan også angi et VoiceOver-språk for individuelle sanger som skal brukes i stedet for standardspråket. Hvis du vil finne ut hvordan du angir et bestemt VoiceOver-språk for valgt innhold i iTunes-biblioteket, kan du gå gjennom fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne iTunes, og velg sangen, lydboken eller podkasten du vil angi et bestemt VoiceOver-språk for.

2. Når du har valgt elementet, velger du Fil > Vis info.

3. Velg Valg-fanen, og velg et VoiceOver-språk for dette innholdet.

4. Klikk på OK.

Språkvalg

Hvis alternativet VoiceOver-språk ikke er synlig, kan det hende at VoiceOver ikke er aktivert i iTunes, eller at funksjonen ikke støttes på iPod-modellen din.